Dacă până acum doar se zvonea, acum este evident. Ce se întâmplă cu Emma Stone

Dacă până acum doar se zvonea, acum este evident. Ce se întâmplă cu Emma Stone
Dacă până acum doar se zvonea, acum este evident. Emma Stone a surprins din nou pe toată lumea. În septembrie dezvăluia că a făcut o nuntă secretă. Dar surpriza de acum e mult mai mare!

Actrița Emma Stone este însărcinată cu primul copil al ei și al lui Dave McCary, soțul ei. „Pare foarte fericită și foarte entuziasmată că va deveni mamă. Arată minunat, arată sănătoasă, strălucitoare”, a declarat pentru presa  de peste ocean o sursă apropiată cuplului., vedeta a fost fotografiată la plimbare în compania unei prietene, iar noua ei condiție e mai mult decât evidentă. Sarcina Emmei Stone e avansată, după cum relevă imaginile.

Faptul că e gravidă, probabil în ultimul trimestru, nu o împiedică să participe la activitățile cotidiene. „Ține pasul cu prietenii și lucrează în ultima vreme, rămâne mereu activă și face exerciții zilnic”, a mai spus sursa.

În fotografiile obținute de DailyMail, Emma Stone a fost văzută la o plimbare cu o prietenă din Los Angeles. Purta mască și își proteja, grijuliu, pântecele bombat.

Căsătorie secretă anunțată pe Instagram

Vedeta La La Land, în vârstă de 31 de ani, a început să se întâlnească cu scriitorul și regizorul de la Saturday Night Live, în vârstă de 35 de ani, în octombrie 2017. Cuplul s-a logodit doi ani mai târziu. Dave McCary a anunțat știrea cu un selfie pe Instagram în decembrie 2019.

Apoi, Emma, care are un premiu Oscar câștigat, și-a arătat inelul de logodnă. Cuplul a stârnit speculații în luna mai s-ar fi căsătorit, după ce Emma a fost surprinsă că purta verighetă de aur în locul inelului cu diamant, în timpul unei apariții în seria Hello Sunshine a lui Reese Witherspoon. Patru luni mai târziu, ea și McCary au fost văzuți în L.A., ambii purtând verighete asortate. Se pare că s-au căsătorit, de fapt, în septembrie.

De când a început să își dorească copil

Emma Stone este însărcinată, așteaptă primul copil cu Dave McCary. „Perspectiva mea despre copii s-a schimbat pe măsură ce am îmbătrânit”, a spus câștigătoarea Globului de Aur într-un interviu acordat revistei Elle. „Niciodată nu am grijă sau ceva. În adolescență, am fost gen „nu mă căsătoresc niciodată, nu o să am niciodată copii”,  și apoi am îmbătrânit și am fost de genul: „Chiar vreau să mă căsătoresc, chiar vreau să am copii”.

Poate nu știați, dar timp de un an, ea a fost iubita fratelui lui Macaulay Culkin, actorul principal din Singur acasă. A locuit în Manhattan cu iubitul ei, actorul Andrew Garfield, întâlnit în timpul filmărilor Uimitorul Om-Păianjen. După ce s-au despărțit, în 2015, cei doi au rămas buni prieteni.  O altă curiozitate despre actriță este că știe să vorbească prin intermediul limbajului surdo-muților.

Sursa: Newsopener.com

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Dramă la Hollywood: Kim Kardashian și Kanye West pun punct poveștii lor. Cum vor împărți averea de milioane de dolari

Recomandarile noastre