Dan Negru caută oameni inteligenți. Urmează un show care va face istorie

Dan Negru caută oameni inteligenți. Urmează un show care va face istorie
S-a dat startul castingului pentru cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale. Dan Negru, noua vedetă a postului Kanal D este implicat.

Dan Negru, noua vedetă a postului Kanal D, maestrul de ceremonii al acestei noi călătorii pline de spontaneitate şi inteligenţă, îşi aşteaptă candidaţii. Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani şi îsi doresc să intre în jocurile minţii se pot înscrie în cursa pentru show-ul televizat pe pagina dedicată, urmând paşii indicaţi.

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale”, spune Dan Negru.

Cine se califică pentru a participa în showul lui Dan Negru

„Dacă ai un vocabular vast, îți merge mintea şi îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia! Punem preţ pe fiecare cuvânt în cel mai mai simplu quiz show din România. Înscrie-te, aşadar, în competiţia minţii, intră pe https://casting.kanald.ro pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea şi emoţia spectacolului de televiziune”, transmit reprezentanții Kanal D.

Amintim că Dan Negru a încheiat, la începutul acestui an, colaborarea cu Antena 1, a rămas în relații de prietenie cu toată lumea și a început un nou capitol din viață la Kanal D. potrivit primelor informații disponibile, planul lui dan Negru la Kanal D este facă doar divertisment de calitate, cu mulți invitați și surprize inedite.  Odată cu plecarea sa din trustul Intact, Dan Negru a dat și o adevărată lecție de fair play.

„Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc! Porecla „regele audienţelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi. (…) Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămaşi. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei. Lecţia de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!”, a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Sursa foto: Kanal D

Recomandarile noastre