Dan Negru, decizie cu adevărat radicală. Nu mai face emisiunea la Antenă, se apucă de altceva

Dan Negru, decizie cu adevărat radicală. Nu mai face emisiunea la Antenă, se apucă de altceva
Nu știm dacă i s-a reproșat faptul că programul său de Revelion a fost pe locul 2, cert este că o decizie a fost luată. Dan Negru părăsește trustul de presă cu care a făcut istorie mai bine de două decenii.

După mai bine de 22 de ani în care Dan Negru a colaborat cu Antena 1, prezentatorul părăsește televiziunea aceasta și să alege să își continue drumul la un alt post tv. Conform informațiilor oferite de Paginademedia.ro, Dan Negru a semnat deja cu alt post tv cunoscut. Este vorba, conform sursei citate, de Kanal D. Acesta nu este  numai transferul anului în televiziune, ci și unul din cele mai șocante transferuri din ultimii ani.

Ce „vechime” avea Dan Negru în trustul Intact

Cariera lui Dan Negru în cadrul trustului Intact este una foarte lungă, începând acum mai bine de 20 de ani. De-a lungul timpului, timișoreanul a prezentat peste 30 de formate, iar la unele dintre ele a fost chiar și coautor. De exemplu:  Next Star, Plasa de Stele și Șerifi de România.

De peste 15 ani, Dan Negru realizează și prezintă emisiuni și în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV. Aici a prezentat, emisiuni precum Vrei să fii miliardar sau Star Factory, mai arată sursa citată.

Înainte de Revelion, Dan Negru le-a cerut oamenilor să nu se uite la TV

Anul acesta a început aparent cu stângul pentru Dan Negru. Programul său de revelion  a fost detronat în audiențe de Revelionul postului rival, PRO TV. Înfrângerea avea loc după ce, timp de 21 de ani, Revelionul produs de Dan Negru a fost liderul absolut al audiențelor.   Anul acesta, peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV în fiecare minut, în timp ce emisiunea lui Dan Negru a fost privită de 1,9 milioane de români.

Înainte de Anul Nou, într-o postare pe rețelele de socializare, le cerea oamenilor să nu se uite la televizor.

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane”, declara Dan Negru, cu câteva zile înainte de Revelion.