Dan Negru ne pregătește o surpriză e proporții pentru emisiunile de Sărbători. A început deja filmările pentru Crăciun și și-a ales un coleg de prezentare care ne va lăsa cu gura căscată.

Dan Negru filmează emisiunea de Crăciun. Stai să vezi cu cine prezintă!

Dan Negru este celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Este prezentator, scenarist și co-autor al formatelor tv. Este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale.

Succesul său este datorat în mare măsură personalităților pe care le invită în emisiuni.

”Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta.  Între 48 și 84 nu se simte diferența.  Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri (n.r. sâmbătă 12 septembrie), înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj!”, a scris Dan Negru și a postat o fotografie cu marele nostru actor Florin Piersic (84 de ani).

Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, plină de dragoste, respect și admirație, pe care nu se ascund să le recunoscă.

La rândul său, dragul nostru Florin Piersic spunea de curând: ”Vă doresc ca la 84 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri.”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp