Dan Negru s-a transformat în șofer. Războiul din Ucraina i-a dat viața peste cap

Dan Negru s-a transformat în șofer. Războiul din Ucraina i-a dat viața peste cap
Decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina le distruge planurile vedetelor. Cum l-a afectat pe Dan Negru.

Celebrul prezentator Dan Negru face tot ce poate ca să nu piardă înregistrările la Prime TV, trust de televiziune de la Chișinău, cu care colaborează de ani buni.

Dan Negru s-a transformat în șofer. Războiul din Ucraina i-a dat viața peste cap

De când Rusia vrea să cucerească Ucraina, totul s-a întors cu susul în jos. Afectat de hotărârea lui Vladimir Putin este și Dan Negru, care de 15 ani colaborează cu televiziunea PrimeTV din Republica Moldova. Pentru că toate zborurile București-Chișinău au fost anulate, acesta nu are cum să ajungă acolo decât cu mașina, lucru care îl deranjează.

Prezentatorul a mărturisit că are emisiune de 1 și 8 martie și are de filmat weekend-ul acesta. Singura variantă pentru a nu pierde înregistrările emisiunilor este să meargă cu mașina. Să conducă atât de mult nu e deloc pe placul lui Negru însă, din păcate, nu are încotro. În plus, acesta a mărturisit că a început să piardă și bani.

„Rușii și virusurile m-au făcut șofer de cursă lungă, pe ruta București-Chișinău”

„Am vorbit cu echipa mea de producție din Chișinău. Firește că erau îngrijorați. Noi pregătim filmările speciale de 1 și 8 Martie și închiderea spațiului aerian mă afectează direct. Pot spune că pierd și bani. În ultimii ani, din cauza virușilor mergeam cu mașina, pentru că avioanele nu zburau.

Acum voi merge din noi cu mașina, din cauza rușilor. Rușii și virusurile m-au făcut șofer de cursă lungă, pe ruta București-Chișinău”, a declarat Dan Negru pentru Cancan.

Ce îl enervează cel mai mult

În altă ordine de idei, Dan este supărat pe toți cei care se dau mari experți în viruși, dar și în război. „Sunt foarte dezgustat de toți care-și dau cu părerea fără să se priceapă. Nu-mi vine să cred că oameni care săptămâna trecută erau experți în viruși, și știau tot despre coronavirus, acum știu tot despre armata rusă și aia ucraineană. Așa se decredibilizează media din România. Cu atât de mulți specialiști.

Asta-i părerea mea, că avem mulți specialiști și-n viruși, și-n război, și-n gestația caprelor sălbatice… Aceiași, mă! Deci, când Simona Halep pierde, sunt deștepți care știu de ce a pierdut! Pe mine asta mă dezgustă total. Atunci prefer să nu-mi mai dau cu părerea, că aș intra în oala ălora. Ia uite, bă, se pricepe și Negru la tot!

Să știi că toate marile televiziuni din lume au specialiști pentru fiecare domeniu, dar treaba asta costă. Ca să ai specialiști, trebuie să-i plătești. Dar e mai ușor să ai unul singur, un canapelist pe care să-l aduci și care săptămâna asta știe tot despre virus, săptămâna viitoare știe tot despre Putin, săptămâna cealaltă, tot despre Hagi…

Nu poți, mă! Ceaușescu trăiește! Știi că el făcea omul multilateral dezvoltat, ăla care se pricepe la toate… Bă, dacă dai drumul la televizor, televiziunile sunt pline de Ceaușescu!”, a declarat Dan Negru.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre