Dana Budeanu explică cum e relația cu fostul soț și de ce nu a vrut să revină la numele de fată

Dana Budeanu explică cum e relația cu fostul soț și de ce nu a vrut să revină la numele de fată
Numele Danei Budeanu e pe buzele tuturor. Unii o adoră, cârcotașii o judecă, dar toți vor să afle lucruri neștiute despre viața ei.

Invitată în podcast-ul lui Ion Cristoiu, Dana Budeanu și-a călcat pe suflet și a vorbit și despre relația pe care o are cu fostul soț. Femeia care dă tot timpul de pământ cu ”prefăcutele”, ”amețitele”, ”mafioții” și ”snobii” din showbizul și political românesc a pus cărțile pe față și a fost foarte sinceră.

De ce nu a revenit la numele de familie, Guțilă? “Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și ar fi fost complicat când călătoream și, firește, eu le însoțeam. În plus, aveam creat deja un brand cu acest nume”, s-a destăinuit Dana.

“A existat totdeauna o colaborare perfectă din punctul de vedere al educației fetițelor”

Cât privește relația pe care o are cu fostul soț, bruneta a explicat că nu s-a temut niciodată că fostul soț îi va influența negativ fetele. Dana Budeanu susține că între ea și fostul partener de viață a existat întotdeauna o relație bună, unde minciuna nu a existat: “Legătura nu este păstrată, ci permanentă.

A existat totdeauna o colaborare perfectă din punctul de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească. Eu am fost întotdeauna extrem de implicată și voi fi până la sfârșitul vieții. Până atunci suntem copii atâta timp cât avm părinți. Nu a existat niciodstă un conflict pe această temă. Totul decurge perfect”.

“Eu nu am o redacție, nu lucrez cu o echipă ce s-ar documenta pentru mine sau care mă ajută și este o muncă titanică”

Totodată, Ion Cristoiu a vrut să știe de ce nu și-a făcut Dana Budeanu podcast la ziarul pe care-l conduce fostul soț. Răspunsul acesteia a fost extrem de sincer: “N-am avut această discuție niciodată. În plus, sunt extrem de angrenată în ceea ce fac independent. Este atât de mult… Eu nu am o redacție, nu lucrez cu o echipă ce s-ar documenta pentru mine sau care mă ajută și este o muncă titanică”.

“La mine tot ceea ce fac s-a născut din cu totul altceva”

Numită gazetar sau analist politic, Dana Budeanu spune că cel mai bine știe să confecționeze rochii. Iar tot ceea ce a făcut până acum s-a născut din cu totul altceva. “Am început să fac rochii pentru că-mi făceam mie și persoanele din jurul meu au început să-mi ceară la rândul lor rochii”, a recunoscut aceasta. Dana Budeanu a explicat, în acest sens, în mod elegant, și ce părere are de rochiile purtate de Carmen Iohannis.

“Are pe cineva care-i face rochii extrem de nefericite, nu știe, nu înțelege protocolul, e mai complicat. La Carmen Iohannis vina este la mijloc. Și când vă uitați la primele doamne ale altor țări care sunt impecabile, se respectă un protocol. La noi, nu știu cine e la Cotroceni. Acolo, sunt niște reguli stricte. E cumva o tranziție care trebuie pregătită, pentru că nu devii prima doamnă și ști tot”, a mai spus Dana Budeanu.

Recomandarile noastre