Dani Mocanu, călare pe un transportor blindat, a avariat două mașini. Poliția a fost de partea manelistului

Dani Mocanu, călare pe un transportor blindat, a avariat două mașini. Poliția a fost de partea manelistului
Dani Mocanu nu a mai fost de ceva timp în trending, după așa-zisa lui pauză creștină. Acum încearcă să profite de context și și-a luat un transportator militar blindat (TAB).

În România nu a început niciun război, dar TAB-urile au ajuns să se plimbe pe drumuri. Un incident ciudat a fost filmat miercuri, în trafic, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Un transportor blindat, care circula pe carosabil, a lovit două autoturisme parcate pe marginea străzii.

În imaginile surprinse se vede cum cel care conduce transportatorul militar cu Dani Mocanu, pierde un moment controlul vehiculului de mari dimensiuni și lovește două mașini parcate. La volan se afla propietarul, un bărbat din Vâlcea, iar din turelă, ieșea afară cântărețul de manele Dani Mocanu. Care a început să înjure ca la ușa cortului, pe toată lumea, conform ProTV. „Înjura rău de tot, spunea că vrei să cobor la tine, că eu te bat”, a povestit un martor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

Un altul a continuat: „A venit cu o mașină militară, era oprit pe marginea drumului. Și noi, mai mulți copii, ne-am dus să facem poze cu el. Când ne-a văzut, a închis ușa de la mașină și noi continuam să filmăm. Și a început să ne înjure fratele lui și după ce a înjurat fratele lui a veni și Dani Mocanu, și ne-a înjurat și el și s-a făcut că dă cu pumnul în noi”. Cei doi vor să depună plângere la Poliție după incident.

Care e povestea TAB-ului lui Dani Mocanu

Potrivit impresarului său, Dani Mocanu se afla în Râmnicu Vâlcea pentru a filma un videoclip cu tematică „de război”. Aici a găsit acest TAB care este înmatriculat în Anglia și ar fi „istoric”, mai arată sursa citată. Transportatorul militar este de vânzare pe un site, pentru 130.000 de euro. Conform specificațiilor din anunț, este fabricat în 1957 și are un motor de 600 de cai putere.

Proprietarul care conducea TAB-ul va primi o amendă între 580 și 725 de lei pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”, transmite Poliția Vâlcea. În timp ce colegii lor de la Rutieră au descoperit că vehiculul are toate documentele în regulă, asigurare și dreptul să circule pe drumurile publice.

Ce spune manelistul despre incident

„Eu eram în acel tanc. Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Am fost să realizez un videoclip în oraşul respectiv. Din păcate am făcut şi un mic accident, după cum aţi văzut în filmarea respectivă. Ceea ce vreau să subliniez este că oamenii sunt răi. Imediat cum au văzut că am atins acolo în parcarea respectivă două maşini, imediat au postat şi au susţinut că eu conduceam.

Nu conduceam eu. Pur şi simplu eu eram deasupra tancului, iar la volan se afla proprietarul tancului. Omul din câte am văzut eu, a evitat un copilaş care îmi făcea poze. Erau oameni care făceau poze, să îl vezi pe Dani Mocanu cu un tanc prin Râmnicu Vâlcea, nu vezi în fiecare zi. Au scos telefoanele şi au început să filmeze şi încercând să evite un incident mai neplăcut, omul a tras de volan şi asta este, a atins două maşini în parcare.

A vrut să evite un copilaş. Am vorbit cu proprietarii maşinilor, s-a rezolvat. A fost o înţelegere la faţa locului. Am sunat şi noi la Poliţie, am informat de cele întâmplate, dar proprietarii s-au înţeles între ei. Legat de videoclip, rămâneţi aproape pentru că veţi vedea ceva ce nu aţi mai văzut în România”, a spus Dani Mocanu, potrivit observatornews.ro.

Sursa foto: Săptămâna în Oltenia / Facebook