Dani Mocanu face colecție de dosare penale. Manelistul are din nou probleme cu legea

Dani Mocanu face colecție de dosare penale. Manelistul are din nou probleme cu legea
Dani Mocanu este cunoscut pe lângă muzica sa, pentru problemele cu legea. Se pare că celebrul manelist colecționează dosare penale.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. Se pare că el are din nou probleme cu legea. Artistul a fost trimis din nou în judecată, pentru că a fost prins conducând fără permis.

Procurorii vor încerca să obțină pedeapsa maximă

Unul dintre dosarele penale ale lui Dani Mocanu cercetate în Pitești a ajuns la cea de-a treia înfățișare. Manelistul a fost prins conducând fără permis în luna decembrie a anului trecut. El este acuzat de infracțiune în formă continuată. De asemenea, este acuzat că a comis de mai multe ori aceeași infracțiune la un anumit interval de timp. 

Procurorii vor încerca să obțină pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică cea de trei ani.

Dani Mocanu a mai fost condamnat o dată pentru aceeași infracțiune, în anul 2017, atunci primind însă o pedeapsă cu suspendare.

În urmă cu câteva luni, suspendarea a fost anulată din cauza unei alte condamnări, cea în cazul clipului „Curwa”, unde a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor. Manelistul a atacat însă decizia judecătorilor, conform căreia ar urma să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni.

„6 luni de închisoare pentru o melodie”

Manelistul a fost revoltat atunci când a aflat decizia magistraților. Dani Mocanu a postat și un mesaj pe rețelele sociale, manifestându-și supărarea.

„6 luni de închisoare pentru o melodie…dar de ce eu din atâția artiști??? Am sa vorbesc cu Dumnezeu sa rezolve situația și sa se răzbune pe toți cei care îmi vor răul țineți-vă bine…cu Dumnezeu nu e de joaca”, a reacționat manelistul pe Facebook, supă ce a aflat decizia magistraților.

De asemenea, Dani Mocanu mai are un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor, după ce într-un alt clip al său a apărut un leu rănit.

Cel mai greu dosar este însă cel în care a fost trimis în judecată pentru proxenetism și în care a și fost deja arestat preventiv. Aici, cântărețul riscă până la 10 ani de închisoare.

Mocanu locuiște într-o vilă cu piscină situată într-o comună de lângă Pitești și conduce mașini de zeci de mii de euro printre care un Porsche Panamera și un BMW.

Averea lui a fost însă pusă sub sechestru parțial de procurori atât în dosarul de proxenetism cât și în cel de incitare de ură, acolo unde i se cere să cedeze câștigurile de pe urma vizualizărilor pe Youtube ale piesei, care se ridică la peste 35.000 de euro, scrie wowbiz.ro.

Copiii mor pe capete în Brazilia. Medicii explică: o nouă tulpină mult mai contagioasă de COVID

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre