Dani Oțil a făcut socoteala ce bani a câștigat la botez. De ce a schimbat nașii de la cununie

Dani Oțil a făcut socoteala ce bani a câștigat la botez. De ce a schimbat nașii de la cununie
Duminică, Dani și Gabriela Oțil l-au creștinat în biserică pe micuțul Luca Tiago. Seara, botezul a fost marcat cu o petrecere superbă.

Părinții și-au făcut socotelile ca să le iasă un botez pe cinste fiindcă de a doua zi intrau în vigoare rstricțiile de pandemie. Duminică au putut, astfel, să-i aibă alături pe toți cei apropiați și pe colegii din Antenă, vaccinați și nevaccinați. Cu toții, însă, au avut în regulă restul de variante care demonstrau că sunt sănătoși.

Azi dimineață, în deschiderea emisiunii consacrate, Dani era cam turtit pe canapeluță. I se citea oboseala pe față. Și-a luat un moment de respiro și a început să povestească puțin despre botezul lui Luca.

„Toată noaptea am numărat plicuri. Plicuri d-alea groase, din care n-am avut la nuntă, așa că am zis să mă scot la botez”, a zis Dani.

Atât i-a trebuit lui Răzvan Simion. El, tată a doi copii acum mari, a trecut prin două post-nașteri, două botezuri și mulți ani de școală și cheltuieli cu copiii. A început să-l sfătuiască pe prietenul lui din copilărie.

Ce au făcut Dani și Gabriela cu banii strânși la botez

Răzvan i-a spus lui Dani că trebuie să mai adune ceva bănuți de la trusou, că se dă mamei după naștere de la primărie. „Dar alocația, cât e alocația la copil?”, l-a întrebat proaspătul tătic. La întrebarea asta, Răzvan n-a știut să răspundă, a cam bâlbâit-o și a schimbat vorba.

Dani Oțil a mărturisit că din banii din plicurile alea groase, primite de copil la botez de la invitați, a achitat tot ce avea de achitat: nașterea la o maternitate particulară, destul de scumpă, și tot ce a mai fost necesar pentru ca fiul lui să aibă partea de un eveniment al creștinării cu totul deosebit. Inclusiv cu o petrecere pe cinste pentru invitați. ”Și ai rămas cu 0,15 bani câștig pe minus”, a glumit Răzvan cu amicul său.

Au schimbat nașii de la cununie

Am aflat și că nașii copilului sunt o pereche formată dintr-o româncă și un străin. Nașii lui Dani și Gabriela de la cununie au lipsit motivat. După ce i-au nășit pe ei, Roxana și Tinu Vidaicu din Timișoara le-au devenit părinți spirituali și celorlalți prieteni foarte buni, George și Ramona Hora. Iar nunta a avut loc duminică în orașul de pe Bega, în același timp cu botezul lui Luca Tyago.