Exclusiv. Dani Oțil, amintiri despre perioada în care a stat în chirie. „Am schimbat 17 chirii și au plâns după mine proprietarii. Și fostele soacre”

Exclusiv. Dani Oțil, amintiri despre perioada în care a stat în chirie. „Am schimbat 17 chirii și au plâns după mine proprietarii. Și fostele soacre”
În prima a săptămânii, Dani Oțil a deschis cutia Pandorei și a povestit, stârnind râsetele colegilor, cum a trăit el, în chirie, alături de Răzvan Simion și prima soție a acestuia.

Bine dispus, Dani Oțil a dat detalii necunoscute de nimeni până acum, punctând și motivul pentru care a preferat, la un moment dat, să se mute singur. În stilu-i caracteristic, Dani și-a amintit și de momentul în care Răzvan Simion și soția au dormit într-o iarnă pe jos, în living, iar lui îi era rușine să meargă la toaletă, pentru că trebuia să calce printre ei.

„Un proprietar chiar m-a acuzat că ar fi venit la o cafea la mine, dar niciodată nu l-am chemat”

Simpaticul prezentator a mărturisit că până să se mute la casa lui a schimbat nu mai puțin de 17 chirii. El spune că a fost ceea ce se numește chiriașul perfect, după care „au plâns proprietarii, dar și soacrele”, a spus el, mai în glumă, mai în serios. „Am schimbat 17 chirii.

Nu stăteam acasă mult, întotdeauna am anunțat cu două luni înainte că plec, nu am avut boxe niciodată, nu dădeam muzica tare. Un proprietar, chiar m-a acuzat că ar fi venit la o cafea la mine, dar niciodată nu l-am chemat. Eu nu vroiam să am relații. Am fost disperat să mă mut, când eram în casă cu Răzvan și soția noastră, pentru că nu mai suportam presiunea.

„Eu nu știam să fac decât fasole, așa că mă mai săreau și mă duceam la fotbal”

Duminica trebuia să gătim unul dintre noi, eu, tu sau soția noastră. Și cum eu cum nu știam să fac doar fasole, au zis să mă mai sară și mă duceam la fotbal. Dar nu mai suportam să joc monopoly. Nouă ne plăcea să jucăm dar nu în trei, pentru că întotdeauna cineva încălca regulamentul.

Și auzeam „Răzvane, dacă nu-mi dai alea două gări, înseamnă că nu mă iubești”. Așa că monopoly se ducea către un potențial conflict. Am mai trăit un moment… revista cu femei de lângă wc-uri, le știți? A citit cineva din casă că pentru a avea o viață mai intensă la începutul căsătoriei, e bine să nu ai televizor. Doar că eu mi-am adus televizorul de la Timișoara, era mai greu decât mașina cu care l-am transportat, avea telecomandă pe care trebuie să o gâdili să meargă.

Răzvan Simion și prima soție

„Dormeau pe jos, pe o saltea”

Toată toamna a fost perfect doar că se făcu frig și în patul meu în care stăteam, sub plapuma de la mama, cine credeți că a apărut? Amândoi. La căldurică, lângă mine. Nu m-a deranjat, numai că după fix opt minute amândoi căutau telecomanda să o schimbe.

Era fain în trei, era curățenie, avea cine să ducă gunoiul, dar presiunea cu monopoly era prea mare. Eu au decis iarna că în camera lor e prea frig și s-au culcat în living. O lună și ceva. Doar că dormeau pe jos, pe saltea. N-ați zice de domnul Răzvan acum… Și îmi era rușine să merg la toaletă, pentru că trebuia să calc între ei doi. Aș putea să scriu o carte despre chirii”, a povestit Dani Oțil, spre amuzamentul colegilor.

Recomandarile noastre