Pe Dani Oțil îl vedeți dimineața, de la ora 8.00, în fiecare zi lucrătoare din săptămână, la emisiune, dar în weekend se răsfață ca fiecare dintre noi. A ales să o sărbătorească pe iubita lui, Gabriela Prisăcariu, mai departe de casă.

Dani Oțil cum nu l-ați mai văzut niciodată

Dani Oțil (40 de ani) și iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), au avut parte de un weekend special. Miss Funduleț a sărbătorit Sfinții Mihail și Gavriil pe malul Bosforului, la Istanbul, Turcia.

Cei doi îndrăgostiți sunt foarte apreciați pe rețelele de socializare, iar ei își țin la curent admiratori cu momente din viața lor de îndrăgostiți.

Așa am aflat că Dani Oțil are pajama de culoare verde-praz, cu dungi și cu piticul bonsuflat din Albă ca Zăpada pe piept.

Amândoi au postat poze cu ei relaxați. Și-au băut cafeluța turcească pe balconul hotelului, s-au plimbat și au petrecut clipe minunate în doi, pe malul Bosforului.

În iunie, Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 e ani), Miss Funduleț, au împlinit 2 ani de relație, iar la începutul anului s-au logodit. Cei doi îndrăgostiți au petrecut recent o vacanță romantică în Santorini, Grecia, de unde au postat fotografii din care reiese cât de mult se iubesc și cât de bine se simt împreună.

Acum 2 ani, Dani Oțil a dat lovitura la finalul anului  2018.  S-a ”lipit” de cea mai râvnită domnișoară: Gabriela Prisăcariu, model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Tânăra a absolvit Dreptul. Rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, iar asta a contat mult pentru Dani Oțil, și el pasionat de sport.


Exclusiv. O mai știți pe Marina Dina, asistenta lui Morar? Așa arată acum!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri