Dani Oțil va intra în pământ de rușine, după ce o să vadă ce a făcut nevasta. Toți așteaptă reacția prezentatorului

Dani Oțil va intra în pământ de rușine, după ce o să vadă ce a făcut nevasta. Toți așteaptă reacția prezentatorului
Soția lui Dani Oțil își ține mereu fanii la curent cu tot ce face, dar de data asta acestora li s-a părut că a depășit orice limită.

Soția matinalului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut, de curând, o postare care i-a scandalizat pe mulți. E prea mult, au spus cei mai mulți dintre internauți.

Ce a făcut Gabriela atât de grav? Fotomodelul s-a pozat în lenjerie intimă în casă, iar fanii au spus că aceste imagini ar trebui să le vadă doar soțul, nu toată România, așa că au taxat-o grav.

Unde este intimitatea cu soțul tău dacă noi cu toții ți-am văzut lenjeria azi?

„Vai, vai și iarăși vai…. Așa nu. Daca te întâlnesc pe stradă, să știu ce chiloți ai!! Nu înțeleg! Astea sunt mamele în secolul nostru! Astea sunt soțiile în secolul nostru! Unde este intimitatea cu soțul tău dacă noi cu toții ți-am văzut lenjeria azi? Nu zice nimeni că nu ești de apreciat, dar sunt totuși lucruri pe care ar trebui să le păstrezi pentru copilul și pentru soțul tău!! Te devalorizezi!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

„Iar ai enervat toate grasele”

Au existat și păreri pro ale fanilor din online, care i-au luat apărarea Gabrielei și au ridicat-o în slăvi, afirmând că e o femeie foarte fină, care are tot dreptul să-și arate trupul frumos. „Dacă se devalorizează în ochii tai nu-i problemă. În ochii lui Dani sigur nu o să se devalorizeze.

Mi se pare că sa devalorizat leul în raport cu euro. Asta devalorizare care ne dă dureri de cap. Bună Gabriela! O să se oripileze unele mămici când o să vadă așa ceva. Mie nu mi se pare nimic vulgar, nimic deplasat. Ești o femeie fină, emani feminitate și rafinament. Iar ai enervat toate grasele”, au fost internauții de părere.

Rămâne de văzut ce va avea de comentat Dani Oțil. Nu de altceva, dar sunt dese momentele în care soția apare în emisiune, la prezentări, iar prezentatorului nu-i convine când o vede dezbrăcată…

Recomandarile noastre