Dani Oțil vrea să vadă locul în care se pozează influenterițele în chiloți. Iată ce a descoperit

Dani Oțil vrea să vadă locul în care se pozează influenterițele în chiloți. Iată ce a descoperit
Simpaticul prezentator Dani Oțil are o problemă și vrea neapărat să o rezolve. E legat de influencerițe.

Pe contul său de socializare, Dani Oțil a făcut un video în care vrea să afle adevărul despre influencerițe.

Dani Oțil vrea să vadă locul în care se pozează influenterițele în chiloți. Iată ce a descoperit

Când Dani Oțil își pune ceva în cap, nimeni nu-l oprește. Acum, celebrul prezentator de la Antena 1 trebuie să afle care este locul unde se pozează influencerițele în lenjerie intimă. „Salut. Acest video este unul care trebuie să stingă puțin din curiozități.

Mă întrebam și eu unde fac influencerițele pozele alea de e cerul deasupra patului și ele stau în chiloței sau în pantaloni scurți și… pam… ți se pare că stau într-un palat de cleștar. Ei, bine pentru că ai mei chiloței nu sunt pentru laponi, vă arăt cum arată o cazare de tip igloo, de preț mediu spre high, că n-am plătit eu. Cazarea e mai mică decât apare în fotografiile influencerilor, dar e foarte utilă și spațiul mi se pare că e folosit extrem de eficient”, a povestit Dani.

Speră să vadă aurola boreală

Apartamentul este foarte ospitalier, dar un lucru îl cam încurcă pe prezentator: faptul că apa se oprește odată la 20 de minute. Pentru că acești oameni sunt eficienți, țin la energie și la apă, a continua prezentatorul. Cel mai interesant este faptul că jumătate din căsuță este acoperită în sticlă, iar aceasta este încălzită.

Cei care stau în igloo au și o tabletă cu comenzi speciale. Odată programată, ea îi va trezi pe oaspeți ca să vadă aurola boreală. „Vom sta ca la pește, la noapte sper să o văd, a conchis vedeta”.

Se ospătează cu somon la jar

Dani a plecat în Laponia alături de colegii săi, pentru a pilota mașini de curse pe gheață și se bucură de o atmosferă de vis. Prezentatorul n-a ratat ocazia să le arate internauților și cum se prepară „somonelul” la jar. Cel mai bun pe care l-a mâncat în viața lui.