Căsnicia lui Daniel Balaciu cu Dana Roba a fost doar un paravan? Bărbatul, acuzat că are „alte preferințe”

Căsnicia lui Daniel Balaciu cu Dana Roba a fost doar un paravan? Bărbatul, acuzat că are „alte preferințe”
Situația lui Daniel Balaciu se înrăutățește pe zi ce trece. Au ieșit la iveală detalii șocante despre bărbatul care a fost la un pas să-i curme viața Danei Roba.

Pe contul de Facebook al lui Daniel Balaciu au apărut câteva persoane care susțin că Dana Roba nu ar fi fost decât o manta de vreme rea pentru bărbat. El avea, de fapt, alte înclinații.

Doi dintre internauți susțin că lui Daniel Balaciu i-ar fi plăcut bărbații și ar fi luat-o pe Dana Roba de soție tocmai pentru a fi un paravan. „Să-l întrebe cineva de ce nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa, că el și-a descoperit latura S@x#$%ă cu bărbați. Și da, e bu#$@%^u. Era stresat să nu fie descoperit, să afle societatea, familia lui”, au comentat oamenii în online.

Internauții spun că lui Daniel Balaciu îi plac bărbații. Foto: Wowbiz

„El mereu vorbea cu băieții”

Contactată de jurnaliștii Wowbiz, Dana Roba a povestit că soțul său stătea toată ziua la telefon cu băieții și nu suporta să fie întrerupt, așa că e posibil ca acuzațiile care i se aduc acum să fie adevărate.

Nu l-ar fi crezut niciodată în stare pe Daniel de un asemenea comportament…

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

„A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie”

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spune: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții. I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie. El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții”, a povestit Dana Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre