Daniel Onoriu face progrese miraculoase în recuperarea medicală. „Arată altfel…”

Daniel Onoriu face progrese miraculoase în recuperarea medicală. „Arată altfel…”
Tot ce a fost greu în viața lui Daniel Onoriu este ușor, ușor, dat uitării. Sportivul e pe zi ce trece din ce în ce mai bine.

Daniel Onoriu începe să-și revină, iar medicii și familia sunt optimiști că finalul va fi unul fericit.

Daniel Onoriu face progrese în recuperarea medicală. „Este prezent, cooperant și foarte sensibil”

A trecut pe lângă moarte, dar rugăciunile familiei și ale prietenilor au făcut adevărate minuni. Daniel Onoriu, nepotul marii cântărețe de muzică lăutărească, Gabi Luncă, este din ce în ce mai bine. Mătușa sa, Rebecca Onoriu spune că a început să mănânce, a prins culoare în obraji, dar a devenit extrem de sensibil.

„Parcă a întinerit”

„Am fost în urmă cu două zile la el și pot să vă spun că Daniel al nostru este un frumos și un luptător. S-a tras la față, a căpătat o culoare frumoasă și parcă a întinerit.

Este prezent, cooperant și foarte sensibil, plângăcios. A trebuit să aleg cu grijă subiectele de discuție. I-am spus de tatăl și mama lui și a început să plângă, i-am arătat pozele noastre de pe Facebook. Probabil s-a văzut în putere și ce fericit era”, a mărturisit Rebecca Onoriu, în emisiunea Star News.

O minune a lui Dumnezeu

Campionul de raliu Daniel Onoriu a stat în comă timp de 55 de zile și toată lume a așteptat să-și revină. Vestea extraordinară a fost dată în mediul online, chiar de fiica lui Daniel Onoriu, Andreea. „Minunea tatălui meu ceresc ești tu, tatăl meu de pe pământ! Astăzi, cu inima plină de bucurie, vreau să vă spun că după 55 de zile i-am auzit glasul tatălui meu!

Vă mulțumesc pentru interesul vostru față de tatăl meu, îmi pare rău că nu v-am putut da mai multe informații despre starea lui de sănătate până acum, dar am așteptat minunea Domnului în dreptul lui”, a spus Andreea Onoriu pe pagina de socializare. Daniel Onoriu a intrat în spital după ce a făcut o operație de micșorare a stomacului în Turcia, în urma căreia a avut complicații grave.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre