Daniel Onoriu, sărbători de coșmar. Anul trecut le-a făcut în spital, anul acesta va sta în arest

Daniel Onoriu, sărbători de coșmar. Anul trecut le-a făcut în spital, anul acesta va sta în arest
Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată cum i se va schimba viața lui Daniel Onoriu după ce a ieșit din spital. Fostul sportiv e în depresie.

Și-a căutat problemele până le-a găsit. Daniel Onoriu va avea cele mai triste sărbători. E groaznic prin ce trece.

Daniel Onoriu, sărbători de coșmar. Anul trecut le-a făcut în spital, anul acesta va sta în arest

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Daniel Onoriu nu va pleca acasă după cele 30 de zile de arest preventiv. Din nefericire pentru el, următoarele 30 de zile le va petrece în același loc. Judecătorii i-au prelungit arestarea preventivă până pe data de 10 ianuarie 2023.

Pentru că a încălcat ordinul de restricție el va petrece sărbătorile de iarnă în arest, după ce anul trecut le-a făcut în spital. Familia fostului pilot e pur și simplu șocată de întorsătura pe care au luat-o lucrurile, iar Daniel Onoriu e în depresie.

„Prelungește arestarea preventivă a inculpatului Onoriu Daniel Cătălin, pentru o perioadă de 30 de zile”

„Solutia pe scurt: În temeiul art. 236 alin. 1 C.pr.pen. rap. art. 223 alin. 2 C.pr.pen. și art. 202 C.pr.pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului Onoriu Daniel Cătălin…. Formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Măsură luată prin Încheierea din data de 12.11.2022 a Judecătoriei Sectorului 1 București în dosarul nr. 57793/299/2022 (MAP nr. 103/U.P./12.11.2022). În temeiul art. 236 alin. 2 C.pr.pen., prelungește arestarea preventivă a inculpatului Onoriu Daniel Cătălin, pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 12.12.2022 până la data de 10.01.2023, inclusiv”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Cum se simte Daniel Onoriu

Mătușa lui Daniel Onoriu, Rebeca, a vorbit deschis despre cum se simte nepotul ei. Ea a spus că acesta ar fi trebuit să ia un tratament, dar fiind închis nu se poate. „Din păcate este încă în arest, e în stare de depresie. Are nevoie în continuare de tratament care nu poate fi administrat în pușcărie. Nu poate beneficia de tratamentul de care are nevoie.

„El are nevoie de ajutor, nu e un pericol”

Acum un an de zile el era și însurat și avea și o viață sentimentală alta decât ea acum. Cum e azi, a intrat în comă, se împlinește un an. De acum au început cele 55 de zile de calvar din care medicii spuneau zilnic de la oră la oră că nu rezistă. Anul trecut el din păcate făcea sărbătorile în comă pe un an de spital, iar anul acesta s-ar putea să le facă în arest. El are nevoie de ajutor, nu e un pericol”, a mai spus Rebeca Onoriu pentru Spynews.

Recomandarile noastre