Daniela Crudu a profitat de apariția în emisiunea lui Pepe și a anunțat că își vinde mașina. Vedeta a publicat anunțul pe site-ul Plus-Auto Trade, care se ocupă cu comerțul de mașini: „Îmi vând și eu mașina. Un seria 5, din 2012. Vin eu personal cu o fundiță în cap și vă aduc mașina dacă o cumpărați”.

Daniela Crudu își vinde mașina

Vedeta a făcut și câteva mărturisiri în emisiune, spunând că a avut probleme cu legea în trecut. Se pare că frumoasa brunetă nu a respectat regulile de circulație și organele de poliţie i-au suspendat temporar permisul. Un agent al poliției a oprit-o pe vedetă, deoarece circula pe șosele cu o viteză de aproximativ 200 km la oră. 

„Când mi-au luat permisul, cu vreo 200 la oră îți dai seama. Mi-au luat permisul pe loc. Ce să fac asta e”, a spus Daniela Crudu, atunci când Pepe a întrebat-o care este viteza maximă cu care a circulat.

Ce artiști celebri s-au plimbat cu mașina Danielei Crudu

Pentru a face reclamă mașinii, vedeta a făcut o listă a vedetelor internaționale care s-au plimbat alături de ea. Printre artiștii de renume se numără 50 Cent și Nicky Jam.

„Păi voi vă dați seama să luați mașina în care s-au plimbat și Nicky Jam și 50 Cent, pai la 15 mii….Sunteți nebuni la cap”, a spus Pepe, surprins.

Ultimele întâmplări cu Daniela Crudu apărute în presă au fost din vara acestui an, când fosta asistentă tv a încasat o bătaie soră cu moartea de la iubitul sârb cu care locuia. Nu i-a făcut plângere penală ci s-a mulțumit, conform unei publicații mondene, să îi ia 7.000 de euro costul unei intervenții chirurgicale și estetice pentru „repararea” mandibulei dislocate. Apoi, după ce și-a revenit, a fost surprinsă de paparazzi acasă la Gabi Bădălău, fiul liderului PSD. A petrecut apoi cu acesta o vacanță de lux, la bordul unui yaht. Se pare că relația nu a fost de lungă durată deoarece Cruduța nu a mai dat niciun semn, nicio fotografie cu Bădălău junior.

Ce hobby ciudat are Beyonce. Queen B povestește despre experiența de mamă-superstar în pandemie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri