Daniela Crudu nu renunță la milionarii din Herăstrău. „Ăștia nu sunt genul meu. Răcituri așa…”

Daniela Crudu nu renunță la milionarii din Herăstrău. „Ăștia nu sunt genul meu. Răcituri așa…”
Daniela Crudu a plecat din România. Bruneta e pusă pe făcut bani și nu o interesează absolut deloc ce spune lumea.

Daniela și Ana, sora ei, sunt acum pe cai mari și știu că e cel mai bun moment pentru a-și umple conturile.

Daniela Crudu n-ar lăsa pentru nici o formă milionarii din Herăstrău. „Nu sunt genul meu. Răcituri așa…”

Pentru o perioadă pe care nimeni nu o știe, nici măcar Daniela, bruneta a ales să părăsească România și să plece la sora ei, în Suedia. Există și un motiv foarte bine întemeiat. Fetele și-au făcut recent cont pe Onlyfans și treaba merge foarte bine, așa că e cel mai bun moment pentru a pune banii la saltea.

Cele două surori se ajută mult una pe cealaltă, doar că Danielei nu îi place viața de acolo. Și nici bărbații, care spune ea, nu se îngrijesc, așa că nu se vor compara niciodată u milioanarii din Herăstrău. Nici de femei nu a fost prea încântată, considerându-le “nasoale”.

„Și adidașii murdari în picioare toate și poartă papuci din ăia gumari. Și la petreceri ele sunt cu d-ăia în picioare”

„Sunt la sora mea, în Suedia. O să stau o perioadă pe aici, că mă ajută cu pozele, cu filmările, cu toate astea. Ea mi le face și eu i le fac ei și stau liniștită aici. Nu mă stresez, nu mă judecă nimeni. Deci ce e aici… n-au nicio treabă. Doamne ferește. Nu sunt îngrijiți așa (n.r. – bărbații din Suedia) și nu pun preț pe haine, pe chestiile astea.

Nu sunt genul meu. Răcituri așa. Milionarii suedezi sunt mai răcituri. Tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău”, a spus ea.

Despre femeile lor are o părere și mai proastă: „Doamne ferește, ce nasoale sunt astea! Ferească Dumnezeu. N-au niciun stil, nimic. Și adidașii murdari în picioare toate și poartă papuci din ăia, gumari. Și la petreceri ele sunt cu d-ăia în picioare.”, a declarat Daniela Crudu, potrivit Cancan.

„Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă”

La polul opus se află Ana Crudu, care trăiește de mai bine de un an de zile o poveste de dragoste ruptă din filme. Tânăra a ajuns în Suedia într-o vacanță, dar soarta i-a scos în cale jumătatea și spune că e mult mai îndrăgostită decât înainte de nuntă.  „Pe soţ l-am cunoscut într-o scurtă vacanţă în Suedia.

Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo. Pe 8 ianuarie 2021 ne-am văzut prima dată, pe 28 mai ne-am logodit și pe 18 septembrie am făcut cununia civilă. Iar pe 18 iunie anul acesta am făcut și nunta.

M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut, am zis «Da!» imediat. Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă. Pentru că îl ador pe soțul meu. Mă face să mă simt iubită”, a mărturisit Ana Crudu.

Sursă foto: instagram