Daniela Crudu s-a cumințit! A găsit tată pentru viitorul copil – la care lucrează intens

Daniela Crudu s-a cumințit! A găsit tată pentru viitorul copil – la care lucrează intens
Daniela Crudu și-a schimbat viața total, iar acest lucru e vizibil. A lăsat trecutul în urmă și vrea să fie la înălțime.

De când a plecat în Suedia, la sora sa, Daniela Crudu pare mai echilibrată ca niciodată. În plus, are lângă ea un bărbat extraordinar.

Daniela Crudu s-a făcut fată de casă. A lăsat nebuniile deoparte și spune că a găsit tată pentru viitorul copil la care lucrează intens

Daniela Crudu e pe drumul cel bun, iar bărbatul care îi este alături de mai bine de un an este ceea ce trebuie. Cruduța a lăsat totul în urmă, și-a luat viața în piept și și-a schimbat și prioritățile. Dacă până acum a copilărit, e mai hotărâtă ca niciodată să devină mamă și lucrează la acest lucru din plin, iar actualul iubit este potrivit pentru a fi tatăl copilului său.

„La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci”

”Îmi place mult de tot aici, e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă.

La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei.

„E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită”

Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile, deja. Nu e gelos, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a spus Daniela pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram