Daniela Crudu, supusă la probe de Dan Capatos. S-au ales și nașii

Daniela Crudu, supusă la probe de Dan Capatos. S-au ales și nașii
Daniela Crudu e în culmea fericirii de când e însărcinată și a început să numerele zilele până când va deveni mămică.

A trecut tot ce a fost greu pentru Daniela Crudu și acum se bucură din plin de această perioadă. Nimeni nu știe încă ce sex va avea bebelușul, ceea ce o face pe viitoarea mămică să fie și mai nerăbdătoare să-l cunoască.

Daniela Crudu, supusă la probe de Dan Capatos. S-au ales și nașii

Bruneta a fost invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show și a fost la fel de exuberantă așa cum o știm. Daniela Crudu a dat ultimele detalii despre sarcină dar și despre botezul micuțului, ai cărui nași au fost aleși deja. Vedeta a trecut în trimestrul doi de sarcină și vrea cu tot dinadinsul să afle dacă va avea fetiță sau băiat

Dar deocamdată nu are cm să știe, pentru că atunci când a fost la medic, micuțul nu era așezat astfel încât specialistul să-și dea seama ce va fi.

Chiar și așa, doctorul spune că e posibil ca Daniela să aducă pe lume o fetiță, lucru care a bucurat-o enorm. Fosta asistentă TV a fost supusă și unor probe de Dan Capatos și colegii lui și se pare că medicul ar avea dreptate.

„Sunt fericită că pot să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău”

„Acum am 14 săptămâni. (…) Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (…) Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. (…) A fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea.

Dar a spus că nu poate să spună 100%.”, a povestit Daniela Crudu, la Xtra Night Show. Cât privește nașii, Daniela spune că a acceptat ca părinții spirituali ai viitorului său copil să fie prietenii iubitului.