Simona Ionescu / Redactor Șef

David Beckham a lăsat fotbalul ca să devină creator, ca Victoria. A intrat în afaceri cu China

David Beckham a lăsat fotbalul ca să devină creator, ca Victoria. A intrat în afaceri cu China
Afacerile de creator ale Victoriei Beckham sunt binecunoscute. Aceasta a construit un adevărat imperiu al modei, dublat și de o linie de cosmetice. Într-un context în care firma înregistrează destule pierderi, soțul ei a decis să îi calce pe urme.

David Beckham proiectează o colecție de apartamente exclusiviste în care accesul numai pe bază de invitație, pentru un hotel din China. Fotbalistul a creat 14 apartamente care vor fi disponibile doar pe bază de invitație. Hotelul, unde o noapte costă cel puțin 580 de lire, se află în Macao, supranumit „Las Vegasul Estului”.

Richard Eden de la Daily Mail relatează că fotbalistul a creat o serie de camere care vor putea fi rezervate doar pe bază de invitație, fiecare spațiu având portretul său pe perete, precum și inițialele sale monogramate pe lenjerie.

Parte a lanțului Londoner, hotelul chinez spune că apartamentele „reflectă stilul sofisticat al vedetei și oferă confortul de care îi place lui David Beckham să se bucure atunci când călătorește”. Pe lângă o fotografie a lui însuși, fiecare cameră are și un portret al soției sale, Victoria, care își prezintă abilitățile fotografice.

Oaspeții beneficiază și de acces la un bar exclusivist, precum și la un restaurant care servește o gamă largă de mâncăruri britanice clasice.

David Beckham le trage țeapă designerilor de hoteluri

Într-un videoclip lansat pentru promovarea apartamentelor, David Beckham poate fi văzut oferindu-și expertiza în timpul procesului de proiectare, insistând că dormitoarele ar trebui să fie aurii, înainte ca doi dintre designeri să vină cu o serie de idei. Sportivul nu pare impresionat de faptul că Londra ar trebui să fie reprezentată de umbrele, plăcintă și piure și cricket, așa că îi duce în oraș într-un taxi negru.

Încercând să treacă în incognito, legenda sportivă poate fi văzută atașând pancarte cu „To Macao” în diverse zone, inclusiv în taxi, într-o piață și în vitrina unui pub englezesc, înainte de a-i „pierde” pe cei doi designeri la bar.

Cât costă un apartament de lux amenajat după gustul lui David Beckham

O suită de la The Londoner din Macao poate costa între 575 lire sterline (6098 dolari HK) și 599,13 lire sterline (6348 dolari HK) pentru două persoane. Locația are dormitor în stil Louis, o cameră de zi separată, o baie de marmură de lux cu un decor inspirat de rădăcinile regale britanice ale lanțului.

Între timp, suita Victoria a hotelului se mândrește cu aceleași facilități, dar include două paturi duble, spre deosebire de un pat king-size. Apartamentele sunt promovate ca fiind mai dezirabile decât cele Windsor, care costă 756 lire pe noapte.

În timp ce apartamentele lui David sunt etichetate la apogeul luxului, prețurile sunt departe de unele dintre hotelurile de top din capitala britanică. De exemplu, o suită junior la legendarul hotel Ritz are prețuri care încep de la 1.675 de lire pe noapte.

Tot ce trebuie să știți despre Macao sau „Las Vegasul Estului”

Regiunea Administrativă Specială Macao a Republicii Populare Chineze, în formă scurtă Macau sau Macao, este un mic teritoriu cu statut de regiune autonomă de pe coasta de est a Chinei. Se află la circa 64 km sud-vest de Hong Kong și la 145 km de Guangzhou.

Macao a fost populat de comunitatea portugheză – și a fost colonie până în 1999, înainte de a fi predat înapoi Chinei, statul vecin. Rezultatul este un amestec de culturi orientale și europene, ruinele bisericii Sf. Paul din secolul al XVII-lea – distruse de un incendiu în 1835 – se află aproape de templele chinezești.

Vizitatorii pot lua masa cu găluște cantoneze sau bile de cod portughez și pot admira centrul istoric al orașului Macao, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, care este cel mai bun exemplu de arhitectură europeană pe pământul chinez.

Sursa foto: Daily Mail / The Londoner Hotels, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre