De câte ori s-a schimbat Nicolae Guță, din dragoste. Are tatuaj pe frunte

De câte ori s-a schimbat Nicolae Guță, din dragoste. Are tatuaj pe frunte
Celebrul manelist Nicolae Guță este mereu îndrăgostit. E drept că multe domnișoare îl asaltează și ar vrea un copil cu el. Pentru ele, ”regele manelor” și-a schimbat look-ul de mai multe ori în ultimii 15 ani. Are și un tatuaj pe frunte.

Ce nu face omul când iubește! Când a devenit celebru, în 2004, Nicolae Guță avea mustăcioară și o tunsoare cuminte. Acum, e ras în cap, are tatuaj pe frunte, și-a operat nasul și a slăbit spectaculos.

De câte ori s-a schimbat Nicolae Guță, din dragoste

Nicolae Guță (57 de ani) și-a șocat fanii când a apărut la o cântare cu o înfățișare vizibil schimbată față de cea cu care ne-a obișnuit. Transformarea sa spectaculoasă era vizibilă de la o poștă și nu trebuia să fii expert în slăbit că să descoperi că Nicolae Guță pierduse zeci de kilograme și scăpase miraculos de burtă să proeminentă. Cârcotași, mai mulți fani ai artistului s-au grăbit să spună că artistul ar fi suferit o operație de micșorare de stomac. Spre surprinderea tuturor, Nicolae Guță a infirmat zvonurile care anunțau că și-ar fi „tăiat” stomacul și a spus senin că a slăbit din dragoste și pentru că iubește intens. Cu ceva timp înainte suferise o operație la nas, dar manelistul a explicat că operația estetică a fost făcută pentru că ar fi avut o deviație de sept supărătoare.

Nicolae Guță și-a făcut tatuaj pe frunte

Admiratorii manelistului au fost înțelegători și când l-au văzut tatuat pe frunte. „Nu știu de ce și pentru ce ți-ai tatutat așa ceva regele meu, dar dacă ai făcut-o asta e acum, tot respectul și tot binele din lume îți doresc”, a scris pe rețelele de socializare unul dintre cei care-l îndrăgesc pe Nicolae Guță.

Nicolae Guță ar fi plătit în jur de 900 de lei pentru tatuajul de pe frunte. Aparent, cele șapte cuvinte tatuate sunt o dedicație pentru tatăl său. Mesajul este următorul: „Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată Niculae”

Tatuajele pe față au fost popularizate de trapperii americani și, ușor ușor, treaba asta a ajuns să fie o modă adoptată și de trapperii din România. Însă, de curând, s-a trecut la următorul nivel: tatuajele pe față au devenit o modă și printre maneliști.

Nicolae Guță și-a făcut tatuajul enorm pe „portativul de riduri” de pe frunte.

Nicolae Guță, mereu îndrăgostit

La vârsta de 16 ani, Guță a ales să trăiască alături de Mariana, pe care cântărețul o numește soția lui, deși nu sunt căsătoriți legitim. „Noi nu avem nevoie de acte pentru a ne declara sentimentele. Ea e mama copiilor mei”, comenta cântărețul în 2005. Împreună au patru copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela și Nicușor. În 1999, a cunoscut-o pe Sorina Șerban, a urmat Narcisa, Cristina și restul el le mai știe.

Presa scrie că are 12 copii, dar el îi recunoaște doar pe cei cu Mariana și pe băiatul Narcisei. Acum un an, Nicolae Guță a devenit din nou tată, cu frumoasa Cristina, de care era la un pas să se despartă. „Nu vreau să împart averea mea cu nimeni. În orice relație s-a dovedit că doar eu am muncit”, spune Nicolae Guță.