De ce l-a dus Daliana peste Ocean pe Răzvan Simion. Abia acum spune

De ce l-a dus Daliana peste Ocean pe Răzvan Simion. Abia acum spune
În timp ce prietenul și partenerul său de emisiune a plecat în Grecia, după nuntă, Răzvan Simion și logodnica sa, Daliana Răducan, petrec vacanța de vară la New York.

Zilele acestea au apărut primele imagini din frumoasa lor vacanță. Abia acum spune Daliana Răducan de ce l-a dus peste ocean pe viitorul ei soț, Răzvan Simion. De când sunt împreună, aceștia organizează în fiecare vară o vacanță aparte. Merg în locuri luxoase și aparte, vizitează mult și se bucură de artă. Amândoi, așa cum au spus de-a lungul timpului, sunt pasionați de arhitectură și artă, iar aleasa „matinalului” Răzvan a făcut chiar și o carieră din asta.

De ziua lui, Răzvan Simion a ajuns în locul la care visa: Times Square.  De o superbă declarație de dragoste din partea iubitei sale a avut parte Răzvan Simion, peste mări și țări, la New York. Dar aceasta dezvăluie, azi, mai multe.

De ce l-a dus Daliana peste Ocean pe Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează deja de câțiva ani un cuplu stabil și îndrăgostit. Ei au o relație pe care toți fanii vedetei de televiziune așteaptă să o ducă la un alt nivel, mai ales că în noaptea de Revelion, vedeta de televiziune și-a cerut în căsătorie iubita, iar aceasta a acceptat cu bucurie frumosul inel de logodnă cu diamant primit cu acea ocazie.

De zile bune cei doi se răsfață în New York, iar acum viitoarea doamnă Simion a mărturisit și de ce. „Câte un pic din lumea toată… New York este pe primul loc in topul preferințelor mele”, a dezvăluit arhitecta care a mai punctat și că găsește „inspirație pentru toate proiectele mele în locurile pe care le vizitez. Și, cel mai important el este inspirația mea, Răzvan”.

Apoi a dezvăluit locul în care l-a dus pe viitorul ei soț. Acesta a studiat foarte atent un costum cu frac, semn că cei doi au planuri interesante pentru viitorul apropiat și că, probabil, mult așteptata lor nuntă nu va mai fi așa de mult așteptată.

Sursa foto, video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre