De ce nu mai vrea niciun bărbat în viața ei fosta amantă a lui Pițurcă

De ce nu mai vrea niciun bărbat în viața ei fosta amantă a lui Pițurcă
Fosta amantă a lui Victor Pițurcă e o femeie dorită din showbiznizul românesc, dar îi ignoră cu nonșalanță pe toți pretendenții. Iar motivul  nu e nici pe departe cel la care v-ați aștepta.

Are 45 de ani și și-a luat gândul de la măritiș. Dar și de la vreun partener. Blonda Vica Blochina a mărturisit ceva cu adevărat șocant. „Iubesc să fiu singură. E aproape ca atunci când ești bogat”, a dezvăluit ea pe Instagram, unde a postat o fotografie extrem de provocatoare din vacanța de vară din acest an. Imaginea i-a înnebunit pe fani. Poate și pe fostul iubit.

Foarte târziu s-a aflat despre relația superbei blondine cu Pițurcă. Această relație a început în 1994. Ea avea 20 de ani și l-a întâlnit pe fotbalist în clubul în care lucra ca balerină. S-au îndrăgostit imediat. Vica Blochina s-a născut în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de decenii. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.


Polițist de frontieră ucis de COVID-19. E al doilea

Slăbește 5 kilograme în trei zile cu cartofi


Relație ascunsă timp de 16 ani

Relația ei cu Pițurcă a fost secretă până când aceasta nu a mai avut cu ce își crește fiul. Edan are acum 12 ani împliniți și, după un proces poartă și numele tatălui. În 2012, procesul intentat de Blochina lui Pițurcă a fost cu câștig de cauză pentru fosta dansatoare, în prezent asistentă TV. În instanță s-a stabilit că fiul ei este și al bărbatului, iar acesta plătește o pensie alimentară de 39.000 de lei pe lună, așa cum a relatat presa.

Super sexy și cu peste 221.000 de urmăritori pe rețelele sociale, Vica Blochina etalează un trai fără griji. E curtată și de diverse companii pentru a le promova produsele. Dincolo de toate, însă, femeia se declară ”mama mândră a lui Edan” și e tot ce vrea să o definească. Puștiul e leit tatăl său și i-a urmat și în pasiunea pentru fotbal, jucând deja într-o echipă de juniori.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp