În ultimele zile mariajul Luminiței Anghel a ajuns subiect de bârfe. Vedeta a vrut să facă liniște și a explicat cum stau lucrurile. „Ha,ha,ha! Ce mă distrează presa de scandal! Mă duc luni la ,,Vorbește lumea”/ProTv. Au facut un promo din care ei au înțeles că divorțez, pentru că atâta îi duce capu’, sărmanii.

Pe 7 octombrie, chiar de ziua mea, sărbătorim și 9 ani de căsătorie. La multi ani, nouă! Te iubesc, dragul meu soț! Ca să înțelegeți de ce nu mai ies pe sticlă… La noi nu contează cât valorezi ca artist, ci ce și cu cine…😔 Ce bine e acasă…❤️”, a postat vedeta în week-end, pe o rețea de socializare.

Cum s-a cunoscut Luminița Anghel cu actualul soț

Luminița Anghel poveștește cum s-a cunoscut cu cel de-al doilea ei soț, Silviu Dimitriade. „Eram prieteni, într-o gașcă de oameni singuri, fiecare venit dintr-o relație eșuată. Ne întâlneam seriile și vedeam filme împreună. Eu eram gazda pentru că mă mutasem, în acea perioadă, singură împreună cu mama și cu fiul meu adoptiv și aveam casa la dispoziția lor.

Am început să ne cunoaștem mai bine. Plângeam unul pe umărul celuilalt în legătură cu eșecurile anterioare sufletești și încet încet am început să ne descoperim, să ne dăm seama că vibrăm la fel și că ne plac aceleași lucruri și într-adevăr cei șase ani pe care i-am împlinit de curând, pe 20 februarie, împreună, ne-au demonstrat că avem foarte multe lucruri în comun și că întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare.

Este și el la a treia căsătorie, eu la fel și ne place amândurora să spunem că este a treia și cea cu succes, cea norocoasă”, a dezvăluit Luminița Anghel.

Viața a încercat-o foarte greu pe artistă

Luminița Anghel și fostul fotbalist Marcel Pușcaș, soțul său de acum 20 de ani, l-au înfiat pe David pentru că nu reușeau să aibă un copil pe cale naturală. Cei doi au divorțat însă când puștiul avea 10 ani, acesta rămânând cu mama sa. Problemele au început să apară după ce David a devenit major: a refuzat să muncească și a devenit dependent de droguri.

Luminița insista ca el să își găsească un loc de muncă, dar acesta refuza pe motiv că femeia ar vrea să scape de el pentru că s-a măritat și a făcut un copil pe cale naturală. În final, Luminița Anghel i-a închiriat fiului său o garsonieră și i-a promis că îi va plăti toate cheltuielile pentru o perioadă de timp. Anii au trecut, iar cei doi nu și-au vorbit mult timp. Ei au reluat legătura recent și sunt bine. Tânărul a și declarat public că regretă ce a făcut, dar era imatur atunci.

Ce s-a ales de fetița pe care Luminița a vrut să o înfieze

Luminița Anghel a vrut să înfieze și o fetiță, Măriuca, ce are în prezent 12 ani. Mama acesteia, deși nu avea și nu are resurse să o crească, s-a opus adopției. La începutul anului, fetița trăia într-un centru de plasament, iar mama ei naturală cerșea prin cimitirele și pe străzile din București.

„Am făcut cea mai mare greșeală că am luat fetița de la Luminița Anghel. Doamna Luminița Anghel, vă rog să mă iertați! Mi-ați iubit fata și îmi pare rău că am luat-o de la dumneavoastră! Am luat-o din răzbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastră! Să vă trăiască copilașul, Filip!”, a spus Angelica Constantin cu ceva timp în urmă.

Femeia a relatat presei și că fiica ei îi reproșează că s-a opus adopției: „Mami, sunt puțin supărată pe ține. Dacă mă lăsai la Luminița Anghel ajungeam o vedetă și o artistă, pentru că eu vreau să fiu artistă”.

La 42 de ani, în sfârșit, mamă

După o perioadă în care a locuit cu noua ei familie în America, anul 2020 a găsit-o pe Luminița Anghel în România. După un copil adoptat și unul pe care nu a putut să îl salveze, artista a reușit, în sfârșit, să aibă și propriul copil.

Filip este acum în clasa a III-a. Marele regret al artistei e că nu îi mai poate face acestuia un frate sau o surioară, având în vedere că l-a născut când avea 42 de ani.

Sursa foto: Instagram

Andrei Tinu dezvăluie: Notițele tatălui meu, Dumitru Tinu, au dispărut

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri