De ce să mâncăm somon. Ajută la îmbunătățirea memoriei

Consumul de două sau trei porții de pește pe săptămână contribuie la îmbunătățirea sănătății și la prevenirea anumitor boli, spun nutriționiștii.
Somonul este unul dintre tipurile cele mai nutritive de pește, întrucât conține fier, zinc, niacina, vitamina B6 și vitamina B12, pe lângă o întreagă serie de alte elemente nutritive de care aveți nevoie pentru o sănătate bună.
Somonul are o aromă specifică, puternică și o carne fragedă. Pentru că se adaptează la orice tip de rețetă, bucătarii ni-l recomandă: fiert la aburi, prăjit în ulei, făcut la grătar, sub formă de pastă, amestecat în tarte cu brânză, asezonat cu salate, sosuri și dressinguri, în sushi.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook