De data asta chiar au făcut-o! Jennifer Lopez și Ben Affleck „s-au luat”

De data asta chiar au făcut-o! Jennifer Lopez și Ben Affleck „s-au luat”
Așteptarea s-a încheiat. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. De data asta au făcut-o, chiar dacă n-au mai făcut pregătiri de nuntă ca prima oară.

Cuplul – cunoscut sub numele de „Bennifer” – a avut parte de o ceremonie intimă, dar oficială, în Las Vegas în acest weekend, relatează People. Potrivit înregistrărilor judecătorești obținute de publicație, cei doi și-au obținut licența de căsătorie în comitatul Clark, Nevada.

Deși se știe puține despre ceremonia în sine, care a avut loc sâmbătă, 16 iulie, ceea ce s-a aflat a fost că Ben și Jennifer au păstrat ceremonia privată și… mică.

„A fost super, super mic”, a spus o sursă pentru People. „Mama și copiii (Jennifer) au fost acolo. Au vrut doar să fie căsătoriți, așa că s-au căsătorit.”

Jennifer a postat, pe Instagram, o fotografie sugestivă, cu ea în pat a doua zi după cununie.

Potrivit documentelor obținute de Los Angeles Times, Lopez intenționează să-și schimbe legal numele în Jennifer Affleck, scrie Vogue.com.

Cuplul s-a logodit în luna aprilie a acestui an. Ei și-au anunțat relația în mai 2021, reaprinzând o poveste de dragoste care a dominat prima pagină a presei la începutul anilor 2000.

Dragostea cu năbădăi

Vedetele s-au întâlnit în timpul filmării filmului lor din 2001, Gigli, și s-au logodit până la sfârșitul anului 2002; Ei s-au despărțit în cele din urmă în 2004, invocând atenția excesivă a presei drept motivul despărțirii.

„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt alături de el”, a spus Lopez despre Affleck la începutul acestui an. „Este o poveste de dragoste frumoasă că avem o a doua șansă… Mă simt foarte fericită și norocoasă că sunt într-o relație fericită și iubitoare și vreau să fac tot ce pot pentru a proteja asta și a o păstra în siguranță.”