De Ziua copilului, Anamaria Prodan a făcut o mică nuntă. Cu Reghe, nu cum zicea Gigi Becali

De Ziua copilului, Anamaria Prodan a făcut o mică nuntă. Cu Reghe, nu cum zicea Gigi Becali
După 12 ani de când și-au unit destinele, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut din nou nuntă. Cumva ca să le dea peste nas cârcotașilor?

Nimeni nu poate sta în calea fericirii frumoasei Anamaria Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. Aceștia și-au reînnoit jurămintele într-o zi specială.

De Ziua copilului, Anamaria Prodan a făcut o mică nuntă. Cu Reghe, nu cum zicea Gigi Becali

Bucurie fără margini pentru Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Cei doi demonstrează încă odată tuturor, dacă mai era cazul, că se iubesc la fel ca în prima zi.

În acest sens, chiar de Ziua copilului, frumoasa impresară si antrenorul și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, la biserica din Snagov.

Ce ținute spectaculoase au ales pentru evenimentul inedit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ales pentru acest eveniment special și ținute pe măsură. Potrivit spynews.ro, Anamaria a purtat o rochie neagră cu pietre prețioase, care i-a scos în evidență trupul bine sculptat, la care a asortat un buchet de bujori albi.

Spectaculos a arătat și Reghe, care a purtat un costum superb, iar paparazzi au scos în evidență acest lucru. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008 în Las Vegas și au avut parte de o nuntă cu totul ieșită din comun, în stil Elvis.

Mesaj emoționant pentru Reghe

De asemenea, Anamaria i-a trimis un mesaj de suflet iubitului său soț. „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, a spus vedeta pe Instagram.

Ce spunea Gigi Becali despre divorțul celor doi

La începutul acestui an, Gigi Becali a aruncat bomba, când a susținut că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi în pragul divorțului. Latifundiarul a spus atunci că cei doi ar avea mari probleme în căsnicie. Și că ar păstra aparențele pentru că au afaceri bănoase, dar și de dragul copiilor.

La auzul acestor lucruri, Anamaria l-a numit „șobolănel” și a sugerat că fostul său prieten are probleme care țin de sfera psihiatriei. Nici Laurențiu Reghecampf nu a stat pe gânduri și i-ar fi trimis un mesaj în care a spus că acesta a greșit față de soția sa.

Becali a reacționat atunci în stilu-i caracteristic și l-a acuzat că l-a șantajat când a intrat în spatele gratiilor. „Mi-a zis că pleacă dacă nu-i dau 30.000 pe lună in loc de 15.000, cât avea salariul!”, a spus acesta.

Sursă foto: instagram, impact.ro

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp