Anamaria Prodan se mută în Dubai. Decizie radicală, luată după ce a vândut o parte din case

Anamaria Prodan se mută în Dubai. Decizie radicală, luată după ce a vândut o parte din case
Nu mai suportă tot circul creat de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan e hotărâtă să-și vadă de viața ei.

E puternică, are toată viața înainte și vrea să-și crească copiii departe de scandaluri și probleme. Ce hotărâre a luat Anamaria Prodan.

Decizie radicală luată de Anamaria Prodan, după ce a vândut o parte din case

Anamaria Prodan e pusă pe fapte mari. Chiar dacă suferă enorm, impresara nu se lasă și merge mai departe. Dar a luat o hotărâre care va șoca probabil pe multă lume. Fiica regretatei Ionela Prodan se va muta din România. Pentru ca Bebeto să termine școala, aceasta va mai rămâne până în ianuarie.

Ulterior, aceasta va lăsa România pentru Dubai, iar cel mic va fi transferat acolo, la școală. Cât privește locul unde aceasta va locui, Anamaria infirmă faptul că va sta la hotel, așa cum s-a speculat în presă. Chiar dacă a vândut câteva proprietăți în Dubai, impresara a păstrat superbul apartamentul unde a locuit în trecut cu familia și Reghecampf.

Fiul lui Reghecampf din prima căsătorie, afacere cu amanta Corina

Pe de altă parte, Anamaria Prodan se pare că nu mai e văzută cu aceeași ochi nici de Luca, băiatul lui Reghecampf din prima căsătorie. Ea l-a privit întotdeauna ca pe copilul său, însă tânărul de 19 ani o respectă acum pentru că e femeie. Recent, acesta a vorbit și despre declarațiile pe care le-a dat și care se regăsesc în cartea lansată de blondă, menționând că sunt scrise cu ani în urmă.

„Ce a fost scris în cartea asta a fost scris de doi ani, este foarte veche declarația și în momentul de acum… eu nu mai vreau să mai comentez nimic despre asta. Vreau doar să știti că declarația sau cartea e veche, e de doi ani și atât. Mai mult nu doresc să declar. Și doamna Anamaria are din partea mea respectul meu, o respect ca pe o femeie”, a afirmat Luca.

Sursă foto: instagram