Declarație de dragoste inedită. Așa îi arată Jennifer Lopez lui Ben Affleck că îl iubește

Declarație de dragoste inedită. Așa îi arată Jennifer Lopez lui Ben Affleck că îl iubește
Jennifer Lopez găsește tot felul de modalități de a-și arăta dragostea pentru viitorul ei soț, Ben Affleck.  Iar acum puteți să luați exemplu dacă vreți să îi arătați iubitului vostru cât de mult îl iubiți. Doar că mai trebuie implicată o persoană.

Este vorba de o manichiurista. Jennifer Lopez tocmai și-a făcut „un set de unghii proaspete”. Manichiura colorată include inițialele ei și ale logodnicului ei,  „J” și „B”, pe degetul inelar și o inimă pe degetul mijlociu. Designul a fost realizat de celebrul manichiurist al celebrităților, Tom Bachik, scrie TMZ.com.

Și, dacă nu era deja evident, Tom le-a spus oamenilor de pe rețelele de socializare ce reprezintă exact în legenda sa. El a scris: „Dacă știți… atunci știți 🏹 Jen și Ben pentru totdeauna #couplegoals pentru șefa @jlo #nailsbytombachik”.

Bineînțeles, inelul uriaș cu diamant verde al lui Jennifer Lopez se vede foarte bine în fotografia postată de manichiuristul vedetelor.

Jennifer Lopez a primit de la Ben Affleck un inel de logodnă de două ori mai scump decât primul

Așa cum știți, Jennifer Lopez a anunțat că ea și Ben Affleck s-au logodit (din nou) în luna aprilie – la aproape 20 de ani după ce el a cerut-o prima dată pe Jen de în căsătorie. În fotografiile surprinse înaintea anunțului, deja se vedea inelul cu diamant imens pe degetul vedetei. Iubiții de lungă durată s-au logodit prima dată în 2002, atunci, bărbatul oferindu-i un inel cu un diamant roz de 6,1 carate, creat de Harry Winston, care, spun sursele, ar fi costat 2,5 milioane de dolari.

Ei însă au renunțat la relația lor în 2004, înainte de a se căsători, și, ulterior, s-au despărțit. Cei doi au ajuns să se reîntâlnească în urmă cu aproximativ un an. Acum, Jennifer i-a mai spus odată „Da” lui Ben, iar acesta i-a depășit toate așteptările cu inelul dăruit. Este vorba de o superbă bijuterie cu un diamant verde de 8,5 carate, estimat de un expert în bijuterii între 5-10 milioane de dolari.

Cu ceva timp în urmă, Jennifer Lopez a explicat că această culoare a diamantului nu este deloc întâmplătoare, pentru că îi poartă noroc. Asta înseamnă că Ben va fi bărbatul care o face fericită?  „Întotdeauna am spus că verdele este culoarea mea norocoasă. (…) Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când eram îmbrăcată în verde”, s-a destăinuit vedeta.

Sursa foto: Instagram