Delia, enervată chiar de ziua de naștere. „Glume de autobază”. Vedeta le-a spus tuturor ce i s-a întâmplat. Exclusiv

Delia, enervată chiar de ziua de naștere. „Glume de autobază”. Vedeta le-a spus tuturor ce i s-a întâmplat. Exclusiv
Talentata Delia își serbează astăzi ziua de naștere, iar colegii s-au gândit să-i facă o surpriză. Care, ce-i drept, nu prea a fost pe gustul cântăreței.

Delia le-a arătat fanilor în toiul nopții la ce s-au gândit colegii. Chiar dacă ea ține totdeauna la glume, de data asta i s-a citit mâhnirea în glas.

În timp ce artista își făcea programul așa cum scrie la carte, colegii s-au gândit să-i pună în gentuța ei de la Prada, plină ochi de pietre svarowsky, două linguri și două furculițe.

Delia nu a știut nimic până nu a ajuns acasă și a observat ce se ascunde în poșeta ei. Imediat, a făcut un scurt video pe care l-a prezentat fanilor. “Termin concertul, ajung acasă și ce găsesc în geantă? N-ai cum așa ceva! Ce glume fac colegii. Astea sunt glume? Domnii de la Berăria H, dacă vă lipsesc, mâine le aduc. Nu e vina mea… Glume, glume de autobază”, a mărturisit artista.

Ce vrea să facă când va împlini 50 de ani

De asemenea, a marcat ziua de naștere cu un alt video în care apare îmbătrânită. În timp ce un stilist îi aranjează părul, aceasta susține că așteaptă să-i mai crească nasul, iar când va împlini 50 de ani, îl va tăia. E de înțeles că această glumă a Deliei a fost pe placul fanilor, care s-au distrat copios.

„Acum, mai treacă-meargă, dar la 50 de ani, cred că o să-mi fac un lifting. Și aștept să mai crească nasul, dar după aceea îl tai”, a spus cântăreața în videoclip.

Haine pentru fani

Pentru fanii săi, Delia a mai avut o surpriză. A lansat tricouri, hanorace, șepci și stickere pentru toți cei care o iubesc. Lucruri simple, accesibile oricărui buzunar, care i-au bucurat foarte mult pe toți prietenii din online. Și pentru că niciodată nu poți împăca pe toată lumea, există și cârcotași care au criticat-o pentru vestimentația pentru care a optat. Așa nu, sau cel puțin eu nu m-aș îmbracă niciodată așa, dar gusturile nu se discută. Îmi place de ea pentru ca voce, haz, dar nu e un exemplu pentru mine la vestimentație!, au spus unii internauți.

Recomandarile noastre