Delia, înșelată de un celebru bărbat din România. De ce n-a vrut să o ia de nevastă

Delia, înșelată de un celebru bărbat din România. De ce n-a vrut să o ia de nevastă
De când națională de fotbal a României a dat cu stângul în dreptul, numele lui Edi Iordănescu e pe buzele tuturor. Cu ce femeie celebră a umblat artistul.

Selecționerul de fotbal al României abia mai ridică capul din pământ, având eșec peste eșec. Lucrurile nu sună bine.

Delia, înșelată de un celebru bărbat din România. De ce n-a vrut să o ia de nevastă

Înfrângerile suferit de tricolori au făcut ca Edi Iordănescu să fie tot mai comentat în ultima perioadă. Sunt puțini cei care știu că în trecut, băiatul lui Anghel Iordănescu a trăit o poveste de dragoste de doi ani cu celebra Delia. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să ajungă în fața altarului, au pus punct relației și au ales să meargă fiecare pe drumul său.

Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim

Adevărul despre despărțirea lor îl cunosc doar ei, însă în acel moment se zvonea că Edi ar fi înșelat-o pe una dintre cele mai bune cântărețe ale României. Un lucru e clar pentru toată lumea: Edi nu a avut niciodată gânduri serioasă cu vedeta, ea fiind, se pare, doar o distracție de moment.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem. (…)”, a spus acesta cu ceva timp în urmă.

„Moștenirea mea le-am lăsat-o fraților mai mici”

Bărbat pe picioarele lui, el a mărturisit că s-a descurcat totdeauna singur și a preferat ca partea lui de moștenire să o lase fraților. „Eu m-am descurcat singur de la 18 ani. Am trăit din banii pe care i-am câștigat din fotbal. Sunt independent financiar, iar moștenirea mea le-am lăsat-o fraților mai mici, pentru că mai am doi frați și o soră care locuiesc împreună cu mama mea.

Niciodată nu mi-am pus problema ca fetele ar fi atrase de banii mei, cu atât mai puțin Delia. Ea este o persoană publică, tânără și foarte frumoasă și este normal ca lumea să vorbească multe.

Am cunoscut-o pe Delia cu un an înainte să devenim iubiți. Eram în același cerc de prieteni, ne vedeam la cafele ca amici. Fosta mea iubită este Cătălina Mocanu și am avut o relație de cinci luni de zile. Cătălina și Delia nu s-au certat niciodată. Am mai cunoscut câteva fete după ce m-am despărțit de Cătălina, dar nimic serios”, spunea Edi Iordănescu în trecut.

Sursă foto: substantial