Delia și-a descoperit o nouă frică. Și-a lăsat fanii cu gura căscată

Delia și-a descoperit o nouă frică. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Când vine vorba de Delia, toți românii spun la unison că nu o întrece nimeni în talent. Dar vedeta ascunde multe lucruri.

Arată excelent, e frumoasă, înzestrată cu mult talent, însă și Delia are momente când are nevoie să fie protejată.

Delia și-a descoperit o nouă frică. Și-a lăsat fanii cu gura căscată

Îndrăgostită de drumețiile pe munte, Delia a avut parte de ceva momente neplăcute și s-a grăbit să împărtășească acest lucru cu prietenii din online. Într-un videoclip pe TikTok, blonda le-a spus acestora că, fără să vrea, și-a mai descoperit o frică: cea de vaci.

„Mi-e frică de lupi, urși, pârși, rațe sălbatice, capre negre”

„Vacile pot fi periculoase, storytime. Și nu e un secret pentru nimeni că îmi place să merg pe munte, pe trasee, pe cărare, peste tot, în depărtare, doar că uneori îmi este puțin fricuță de animale sălbatice, mică, dar există. Mi-e frică de lupi, urși, pârși, rațe sălbatice, capre negre și, mai nou, vaci.

Coborând eu așa pe traseu ca micuța Heidi, fetița munților, mă întâlnesc cu o turmă de vaci, care stătea fix în potecă. Hei, vaca mea, te superi dacă îmi faci puțin loc să trec? Durează o secundă, mulțumesc. Asta a fost o discuție telepatică, pe care am crezut că o înțelege, o pricepe.

Țin să precizez că vacile nu puteau fi ocolite, nici pe stânga, nici pe dreapta, trebuia să mergi pe potecă, drept înainte, dar nu puteam de ele. Una dintre ele m-a luat la ochi și m-a alergat, la modul cel mai serios și cel mai agresiv. Mă împiedic, cad cu fața în pământ. End of story.”,  s-a destăinuit Delia.

Care sunt cele mai mari temeri ale vedetei

Pe de altă parte, vedeta a mărturisit în trecut pentru Playtech că printre cele mai mari temeri ale sale se numără faptul că nu suportă să le știe bolnave pe cele mai dragi persoane. Și își dorește să fie mereu sănătoasă pentru a putea munci așa cum trebuie. „Nu aș putea să fac un clasament, dar cel mai probabil boala. Nu îmi place să îi știu pe cei dragi bolnavi și bineînțeles, îmi doresc și pentru mine să fiu sănătoasă, să pot fi activă și să fac tot ce îmi doresc.”, a mărturisit cântăreața.

Sursă foto: instagram