Delia și Mihai Bendeac, filmați când se ”împușcau”. Cheloo a luat-o în serios

Delia și Mihai Bendeac, filmați când se ”împușcau”. Cheloo a luat-o în serios
Simpaticii Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, jurații de la iUmor s-au ”împușcat” în poligon. Pasionat de airsoft, Cheloo și-a intrat imediat în rol, în timp ce pacifiștii Dan Badea și Șerban Copoț au transformat armele în instrumente muzicale.

Ce s-au mai distrat! Au râs mult, așa cum fac la fiecare ediție a emisiunii de succes iUmor. Simpaticii Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, jurații de la iUmor s-au ”împușcat” în poligon.

Delia și Mihai Bendeac s-au ”împușcat” înainte de sezonul 9 iUmor

Jurații iUmor s-au găsit într-o situație mai puțin obișnuită la filmările pentru cel de-al nouălea sezon, care va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac, Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț au primit ca punct de întâlnire un poligon.

Pasionat de airsoft, Cheloo și-a intrat imediat în rol, în timp ce pacifiștii Dan Badea și Șerban Copoț au transformat armele în instrumente muzicale. La fel de amuzați de noile ”jucării” au fost și Delia și Mihai Bendeac, care s-au fugărit în poligon împreună cu ceilalți colegi timp de câteva ore.

Sezonul 9 iUmor începe din 13 septembrie

Începând din această toamnă, fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric! Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp