Demi Moore dă replica pentru fața ei de nerecunoscut în show-ul Fendi și probează cu fotografii

Demi Moore dă replica pentru fața ei de nerecunoscut în show-ul Fendi și probează cu fotografii
Fanii lui Demi Moore au rămas șocați la vederea vedetei care a defilat săptămâna trecută pe podiumul parizian pentru Fendi. Vedeta avea cu o față transfigurată exagerat. Era irecognoscibilă.

Săptămâna trecută vă prezentam niște fotografi șocante de la Festivalul modei de la Paris, înfățișându-i fața actriței Demi Moore. Presa străină nu trecuse nepăsătoare peste aceste imagini și a comentat apariția, avansând și diverse ipoteze.

Demi Moorereplica pentru fața ei de nerecunoscut în show-ul Fendi; a fost vorba doar de un machiaj nereușit? Comentariile pe rețelele de socializare nu au întârziat, și nu au fost nici chiar pozitive.  „Chirurgul tău plastic este un trist, pentru că fața ta este transfigurată” – a fost una din cele mai dure replici.

În weekend, actrița de la Hollywood, în vârstă de 58 de ani, a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, documentând pregătirile pentru show-ul Fendi care a avut-o ca protagonistă. În felul ei, a negat supradozajul de modificări pe care le-a observat toată lumea văzându-i fața atât de diferită ca de obicei.

Ar putea greși toți de data aceasta? Fotografia postată de Demi Moore pe rețelele de socializare o arată în intimitatea camerei sale de hotel.

Părul lung și negru lăsat liber pe umeri. Pe față are o mască textilă, cu efect hidratant și anti-oboseală. Aceasta e ideală pentru a pregăti pielea pentru machiaj.

Tot în acest weekend, actrița americană a adăugat albumului ei de la Paris o fotografie post-spectacol. În aceasta o vedem fără machiaj, cu o față foarte diferită de cea prezentată pe podium. Apare alături de modelele Kate Moss și Christy Turlington, precum și stilistul și regizorul creativ al Fendi, Kim Jones.

A fost vorba doar de un machiaj nereușit?

Se pare că fața transfigurată a lui Moore din timpul spectacolului a fost rezultatul unui machiaj de conturare elaborat. Și, putem spune, cam nereușit.

Deși fiecare este liber să facă propriile alegeri, merită să ne amintim declarația lansată chiar de Demi Moore în Daily Mirror. La sfârșitul anului 2019, actrița spusese: „bisturiul nu te va face fericit”.

Ce spun medicii esteticieni

Desigur, pentru femeile de vârsta lui Demi Moore, care e aproape de împlinirea a 60 de ani, rutina pielii trebuie să devină un fel de regulă a vieții. După cum subliniază, pentru Elle Italia, Paolo Salentina, medic estetician celebru, „trebuie evitată curățarea agresivă, preferând o curățare delicată a pielii, pentru a nu deteriora microfilmul hidrolipidic de suprafață, urmat de aplicarea unei creme potrivită pentru tipul de piele”.

Întreținerea pielii implică și tratamente medico-estetice care nu sunt neapărat invazive.  „O soluție excelentă pentru a menține pielea sănătoasă, vitală și hidratată este dată de biorevitalizarea peptidelor și a fragmentelor de acid hialuronic, dar și microinfuziile de agenți de bio-restructurare funcționează foarte bine.

Acestea sunt protocoale prin microinjecție, nedureroase și rapide, capabile să regenereze bariera pielii din interior, oferind rezultate estetice excelente și, mai presus de toate, dovedindu-se o investiție cu multă perspectivă în bunăstarea pielii”.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă