Denise Rifai revine în politică. Ce se întâmplă cu emisiunea „40 de întrebări”

Denise Rifai revine în politică. Ce se întâmplă cu emisiunea „40 de întrebări”
Emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai a fost una intens urmărită și comentată de public. Și nu puțini dintre invitați au avut mari emoții. Unii chiar au refuzat invitația. Amfitrioana anunță surprize în noul sezon.

Denise Rifai va începe un nou sezon „40 de întrebări” la Kanal D și se bagă serios în politică. Vedeta a muncit intens întreaga vară, luându-și o vacanță de numai două săptămâni și jumătate, așa cum a mărturisit la evenimentul de lansare al noului serial de la Kanal D, „Secrete de familie”, ce va putea fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00. După scurta vacanță la mare, jurnalista e pregătită să dea piept cu noi provocări.

„Eu când am lansat această emisiune a fost orgoliul meu să fie top, să fie hit-ul anului. Si nu știu cum se întâmplă că s-a întâmplat. Am devenit mult mai mult decât îmi imaginam eu că avea să fie. Intrăm în al 4-lea an de 40 de întrebări, iar anul acesta vreau să fie maxim”, a declarat aceasta pentru Ciao.ro. Vedeta susține că se simte „onorată” de faptul că oamenii o opresc  pe stradă și îi mulțumesc pentru „calitatea invitaților, pentru poveștile lor, pentru că învață de la ei”.

Denise Rifai se bagă tare în politică

„Eu fac tot. La 40, aducem reprezentanți din toate domeniile. Voi fi acolo ori de câte ori se întâmplă orice eveniment important din orice domeniu. Știu că toată lumea știe că politica este domeniul meu de specialitate, așa este însă, pe lângă politică, România are multe valori. Așa vom continua în acest ritm în care ne-am învățat dejatelespectatorii, mult conținut și oameni de calitate care au povești din care oamenii trebuie să învețe. Îmi doresc ca în România să funcționeze.

Am un simț al meu de jurnalist, care întotdeauna îmi aduce în atenție informații importante, fie din politică sau nu. Politica… eu cred că știu să o înțeleg foarte bine și cumva în ultima perioadă mi-am luat, așa, o pauză în a mai explica, în a mai scrie analiză politică doar pentru că am vrut să mă asigur că structura pe care eu o văd este cea corectă. Intrăm acum în cel mai important an pentru istoria politică a României, avem toate cele 4 rânduri de alegeri în 2024 și promit să revin cu niște analize politice serioase”, a mai dezvăluit jurnalista.

Strategie pentru audiență crescută

Atentă la rezultatele muncii ei, Denise Rifai recunoaște că e foarte atentă la comunicarea cu publicul ei. Ea încearcă să fie în permanentă legătură cu telespectatorii. „Mă folosesc de rețelele de socializare, Kanal D mă ajută foarte mult, și întrebăm noi la nivel de structură media. Pentru că eu vreau foarte mult să aduc tot ceea ce vrea publicul meu să vadă dincolo de ce îmiplace mie. Ok, nu-ți place ție una, cu siguranță, respectivul are un segment al lui de public.

Eu vreau să împlinesc tot ceea ce publicul are nevoie să vadă. Și sunt personalități diverse din domenii diferite. O să am niște surprize pentru această toamnă”, a mai declarat vedeta în același interviu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre