40 de intrebari cu Denise Rifai” este surpriza toamnei la Kanal D! Emisiunea este realizat după un format internațional de succes. Jurnalista va aduce în fața telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate pe care le va lua la întrebări în stilul care a consacrat-o în timpul alegerilor electorale de acum patru ani.

40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, aceasta este rețeta emisiunii ce va fi realizată de Denise Rifai. Sportivi, politicieni, cântăreți, medici, oameni de televiziune, actori vor ajunge sub tirul întrebărilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia să afle lucruri nespuse până acum, să descopere noi fațete ale celebrităților invitate în emisiune și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de adevar asupra acestora, informează Kanal D despre cei care vor poposi în studioul lui Denise Rifai.

Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, și m-a convins să spun <Da!> imediat acestei provocari. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viața mea profesională,  însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă,  mereu în căutarea adevarului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”,  spune Denise Rifai despre noul ei început.

Kanal D nu a anunțat încă în ce dată va începe difuzarea emisiunii „40 de întrebări”, doar ne-a asigurat că va fi pe post în curând.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp