Denise Rifai, târâtă într-un scandal monstru din cauza lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu!

Denise Rifai, târâtă într-un scandal monstru din cauza lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu!
Alex Bodi a devenit o piază rea pentru femeile cu care se afișează în public. După ce Bianca Drăgușanu s-a declarat dezamăgită de afacerist, apoi și Daria Radionva, astăzi e ziua prezentatoarei Denise Rifai să tragă ponoasele în urma asocierii cu acesta.

Alex Bodi este unul dintre cele mai mediatizate personaje din showbiz. A devenit cunoscut prin prisma relației sale cu Bianca Drăgușanu, relație care a avut multe năbădăi, ba chiar și bătăi și acuzații de proxenetism. Bodi pretinde că este un afacerist de succes, însă a stat în arestul poliției pentru că ar fi făcut parte dintr-o rețea de trafic de carne vie. Dosarul lui este încă pe masa anchetatorilor, iar Bodi nu este încă un om declarat nevinovat.

Totodată, aceste amănunte au stârnit curiozitatea publicului, iar prezența lui pe rețele sociale este recompensată cu mii de like-uri.

Fapt care i-a dat imboldul prezentatoarei emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D, să îl invite în platou.

Astfel, Denise Rifai va prezenta duminică o ediție incendiară cu celebrul don-juan, în care îi va adresa cele mai „roșii” întrebări.

„De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu? V-ați obligat fosta soție să se prostitueze? Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun pe care l-ați dat vreodată?”, sunt întrebările la care va răspunde Alex Bodi în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai.

Promo-ul emisiunii a fost postat și pe pagina de Facebook a moderatoarei, însă reacțiile din partea fanilor au fost dure.

În număr impresionat de mare, aceștia s-au revoltat că Bodi a ajuns să fie așezat pe scaunul unde au stat, în mare parte, mari personalități.

„Băi … Pe bune???

Serios? Îți bați joc de emisiune! Chiar nu mai era NIMENI în România să vină la emisiune?

Simona Halep, Florin Călinescu,  Iulia Albu (dacă tot zici că-i dezbraci de caracter), Cineva din conducerea TVR, Ștefan Banică Junior, Andreea Esca, Marius Moga, Lucian Mândruță, Gheorghe Hagi, Andra Măruță, Andreea Bălan (da, da,… Are lucruri de spus… Poate mai multe decât don’șoara „sun is up”), Smiley, Loredana Groza, Șerban Huidu.

Și din toți, tu l-ai găsit pe ăsta să-l aduci la spovedanie???”, i-a scris un fan.

„Tristă țară avem! Ce ne mai place sa promovam nonvalorile, promiscuitatea. Înteleg ca emisiunea vrea să aibă invitati din toate categoriile sociale: artisti, bloggeri, sportivi, fosti politicieni, actuali ministri, etc., dar chiar nu înteleg ce putem afla de la acest invitat”, a scris un altul.