Denise Rifai: “Ați fumat marijuana?” Să vedem ce răspunde Dan Barna

Denise Rifai: “Ați fumat marijuana?” Să vedem ce răspunde Dan Barna
Denise Rifai îl va iscodi pe Dan Barna. Îl întreabă despre bani și soție, dar și dacă a fumat vreodată marijuana. Să vedem ce răspunde vicepremierul.

Denise Rifai spune că are o lungă listă de personalități pe care îi va invita în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Pe 2 martie, l-a invitat pe vicepremierul Dan Barna.

Denise Rifai îl va iscodi pe Dan Barna

Denise Rifai: “Ați fumat marijuana?”

Denise Rifai îl bagă în colț pe vicepremierul Dan Barna. Poate vom afla amănunte incendiare din emisiunea vedetei de la Kanal D, scrie capital.ro.

În viitoarea emisiune de la Kanal D, jurnalista îl iscodește pe Dan Barna. Şi nu orice fel de întrebări, ci unele extrem de delicate şi incommode, marți, 2 martie, ora 23.30,

Șeful USR a fost luat la întrebări de Denise Rifai. Jurnalista l-a lăsat mască pur şi simplu pe vicepremier. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, a fost doar una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă.

Marți, 2 martie, Dan Barna vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 23:30, la Kanal D!

Politicianul va da curs maratonului întrebărilor jurnalistei, pentru a ne oferi detalii despre aspecte încă necunoscute despre cariera în politică, dar și viața personală.

În prezent, Dan Barna este vicepremier și președinte al Uniunii Salvați România. Iată câteva întrebări la care politicianul va trebui să răspundă. Răspunsurile ai trebui să elucideze multe din subiectele controversate despre politician. Să vedem cât va fi de sincer!

  • “Cu ce sunteți mai bun față de alți politicieni?”
  • “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”
  • “Vă conduce soția din umbră?”
  • “Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?”
  • “Funcția de vicepremier v-a cumpărat tăcerea?”
  • “Vă e teamă că Cioloș v-ar putea lua partidul?”
  • “Ați fumat vreodată marijuana?”

Denise Rifai s-a ales cu o manea. Vali Vijelie a făcut-o pe loc, în emisiune

Ne va spune Cristi Borcea cum a ajuns atât de bogat? Îl întreabă Denise Rifai