Despărțirea de Tiberiu Argint i-a dat viața peste cap. Ce face Andreea Bălan ca să scape de probleme

Despărțirea de Tiberiu Argint i-a dat viața peste cap. Ce face Andreea Bălan ca să scape de probleme
Invitată în Observatorul Antenei 1, Andreea Bălan nu mai avea în ochi bucuria de altădată. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Andreea Bălan e o femeie puternică și face orice ca să-și revină. Trece prin momente tensionate și a luat atitudine.

Despărțirea de Tiberiu Argint i-a dat viața peste cap. Ce face Andreea Bălan ca să scape de probleme

Elegantă și rafinată, dar nu atât de fericită pe cât a vrut să arate. Așa a apărut luni Andreea Bălan la Observator. Îmbrăcată în nuanțe de alb și roșu, vedeta și-a prezentat noua piesă, Soare după nori și a anunțat și cele două noi melodii care vor apărea în curând. Pe de altă parte, blonda a dat din casă, mărturisind că de două luni a început să facă zilnic meditații, timp de 15 minute.

„Aveam nevoie de pentru că viața mea nu e destul de ușoară, se întâmplă tot felul de lucruri și mediația mă echilibrează”, a explicat Andreea. Se pare că despărțirea de Tiberiu Argint a afectat-o foarte mult pe vedetă, deși nu a adus în discuție nimic legat de acest subiect.

Vacanță în ianuarie cu fetele

Pe de altă parte, Andreea a vorbit și despre vacanța pe care tocmai a avut-o cu Clara, Ella și mama ei în Egipt. Fetele au stat șapte zile, s-au simțit extraordinar și abia așteaptă să meargă în următoarea. Andreea preconizează că acest lucru se va întâmpla în ianuarie. Ea și-ar fi dorit să plece în Asia, dar pentru că drumul e foarte lung, a mărturisit că e posibil ca destinația aleasă să fie Dubai.

Supărată pe George Burcea și Viviana Sposub

Recent, Andreea s-a supărat pe George Burcea pentru că le-a dus pe fete să-i cunoască iubita. A fost o înțelegere pe care el a încălcat-o. Nici actorul nu a stat să suporte acuzațiile și a postat pe contul său de socializare o fotografie de la o petrecere de-a piticelor unde, printre invitați, apare și Tiberiu Argint. Se pare că scandalul între cei doi a reînceput.

Sursă foto: instagram