Despărțirea unui om de afaceri de iubită o aduce în prim-plan pe Alexandra Dinu. Zvon sau doar o acțiune mediatică?

Despărțirea unui om de afaceri de iubită o aduce în prim-plan pe Alexandra Dinu. Zvon sau doar o acțiune mediatică?
Alexandra Dinu a apărut din nou în peisajul mediatic. De data aceasta știrea despre ea conține presupunerea că a uitat de singurătate. Un bărbat celebru e posibil să îi fi intrat blondei în grații.

E posibil să fie adevărată o nouă iubire, cum e posibil ca Alexandra Dinu să aibă în lucru vreun proiect și atunci să vrea să revină în atenția publicului. După ce Bobonete a creat o știre cu ea, nominalizând-o în timpul emisiunii „Românii au talent”, acum apare un zvon incendiar: actrița, fosta soție a lui Mutu, s-a combinat cu un nume celebru în sport și în afaceri!

Chiar dacă nu a confirmat nimic până în acest moment, Alexandra Dinu poate să se bucure din nou de atenția publică.

În aprilie 2021, și pe tot parcursul anului, Alexandra Dinu a fost surprinsă de paparazzi în compania unui  om de afaceri israelian. S-a scris că formează un cuplu cu Ziv Tetelman, un tip destul de controversat în articolele de presă și încă însurat cu Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu. Repetatele ieșiri ale celor doi au arătat că era ceva serios. Nu s-a auzit nimic despre vreo despărțire, dar actrița a fost surprinsă acum cu un nou bărbat. Despre el se auzise că s-a despărțit de fosta parteneră.

Despărțirea unui om de afaceri de iubită o aduce în prim-plan pe Alexandra Dinu. Zvon sau doar o acțiune mediatică?

Face Alexandra Dinu un nou cuplu cu Dinu Pescariu? Nimeni nu știe încă adevărul, dar cei doi au fost prinși de paparazzi de la Mediaflux când coborau din mașină și intrau într-un restaurant. Un detaliu care a atras atenția a fost faptul că acesta nu nu mai purta verigheta. Ceea ar confirma și zvonul că relația lui de 14 ani cu Letiția Beraru, cu care are doi copii, s-ar fi terminat.

Alexandra și Dinu s-au comportat ca și când ar fi foarte familiari unul cu celălalt. Galant, bărbatul i-a ținut haina doamnei, care a părut mulțumită de gest. Cam asta au sesizat paparazii, iar concluzia a fost că Alexandra și Dinu Pescariu ar fi acum implicați într-o nouă poveste de iubire.

Cine sunt bărbații din viața Alexandrei

Alexandru Dinu s-a căsătorit în 2000 cu Adrian Mutu, iar nași le-au atunci Gică Hagi și soția. La cât de frumos a fost momentul căsătoriei, pe atât de răsunător a fost divorțul, care s-a produs în 2003. Doi ani mai târziu, în 2005, Alexandra l-a cunoscut pe bancherul italian Carlo Cancellieri.

Acesta a cerut-o în căsătorie, dar după doar un an și această relație de iubire s-a spulberat. Un alt bărbat care a vrut să o ia în căsătorie a fost Andrea Rizzoli Jr, nimeni altul decât fiul celebrei actrițe Eleonora Georgi, sex-symbol al Italiei, în anii ’70. Cei doi au trăit momente unice din 2008, până în 2012, când au ales să-și spună adio.

La ceva vreme după despărțire, Alexandra a fost văzută în tandrețuri cu colegul ei din serialul “Rosso San Valentino”, talentatul Luca Bastianello. În anul 2013, blonda a declarat chiar că se vor căsători, dar nici cu acest bărbat n-a avut mai mult noroc. Nu în ultimul rând, Alexandra a fost îndrăgostită de Jeffrey Greenstein, producător de film la Hollywood. Ghinion, nici cu acesta nu s-a legat ceva pe vecie.

Bobonete a „capsat-o” pe Alexandra Dinu

În prima ediție a emisiunii Românii au talent, Mihai Bobonete n-a putut să reziste și a înțepat-o puțin pe frumoasa Alexandra Dinu. Totul s-a întâmplat după ce numărul unei concurente, acrobat de circ, de la trapez, iar Bobonete a vrut să încerce și el. Dialogul dintre actorul din Las Fierbinți și colegul Dragoș Bucur a stârnit amuzamentul tuturor celor prezenți.

Mihai Bobonete: Eu dacă nu făceam comedie, rupeam trapezele astea.

Dragoş Bucur: Probabil că deja pregătiseră şi un jurat de rezervă.

Mihai Bobonete: Garantat e Alexandra Dinu undeva în cameră.

Dragoş Bucur: Cred că e ascunsă pe undeva”, s-au distrat cei doi jurați de la Românii au talent. Totul s-a transformat într-o știre care ne-a amintit tuturor de blonda și frumoasa Alexandra Dinu. Vom vedea dacă relația cu Dinu Pascariu e iubire sau doar întâlnirea unor prieteni la un prânz în oraș.

Sursă foto: viva, mediaflux

Recomandarile noastre