Despărțiți, dar împreună: Cristina Ich a fost anunțată de Pițurca Jr. că pe net circulă un filmuțet indecent cu ea

Despărțiți, dar împreună: Cristina Ich a fost anunțată de Pițurca Jr. că pe net circulă un filmuțet indecent cu ea
Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă, tatăl copilului ei, însă, se pare că aceștia sunt în continuare într-o legătură foarte apropiată.

Alex Pițurcă, mărturisește celebra influencer-iță, i-ar fi semnalat că pe internet circulă un filmuleț indecent cu ea. În acesta, dezbrăcată, apare o tânără superbă cu o podoabă capilar care seamănă mult cu pletele șatene  bogate ale Cristinei, surprinsă în momente intime, în compania unui bărbat. Frumoasa tânără a dezvăluit că fostul iubit i-a semnalat filmulețul, dar și că alte persoane au acuzat-o direct că ea apare în imagini, în contextul asemănării fizice cu protagonista imaginilor.

Cristina Ich le pune la zid pe femeile care-i comentează

Momentul i-a dat un impuls Cristinei Ich să vorbească mult despre relații, despre faptul că bărbații își doresc partenere care să îi surprindă cu ținute incitante în momentele intime. În rest, ea mai  pune și punctul pe i: „o femeie care are încredere în ea, nu va judeca niciodată o altă femeie despre cum arată sau ce face”. Ea le pune la zid pe femeile care se plâng că nu au o relație pasională cu iubiții lor, în timp ce umblă prin casă în „pijamale cu pokemoni”.

„Am învățat această lecție. Cu cât spui despre o femeie că este ce e moi rău pe lumea asta, cu atât mai mult îi trezești curiozitatea. Cu cât îi spui bărbatului tău „mamă, ce curvă e asta, ce face asta”, cu atât mai mult îl faci curios. Bă, aș încerca și eu. Oare ce face aia?””, a mai dezvăluit Cristina Ich.

De ce s-a despărțit de Pițurcă Jr.

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar recent a decis să îi spună „pa” lui Pițurcă junior. Cristina Ich s-a despărțit de Pițurcă junior și a anunțat acest lucru pe rețelele sociale. „Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată”, a titrat Cristina Ich în postarea făcută, în limba engleză.

„N-a fost bine până acum. Nu era bine, nu eram happy, nu eram în niciun fel. Și atunci trebuia să tai răul de la rădăcină. Fetelor, nu trebuie să faceți niciun compromis niciodată!”, a spus Cristina Ich într-o postare filmată în bucătărie, care a urmat anunțului. Cei doi au împreună un băiețel, Noah, care va avea aniversarea săptămâna viitoare, împlinind trei ani.

Sursa foto: Instagram