Dezvăluire făcută de Claudia Pătrășcanu. Motivul real pentru care Bianca nu este invitată la nunta surorii lui Gabi Bădălau

Dezvăluire făcută de Claudia Pătrășcanu. Motivul real pentru care Bianca nu este invitată la nunta surorii lui Gabi Bădălau
Sora lui Gabi Bădălău se pregătește să își pună pirostriile. Dar iubita fratelui ei nu este invitată. Detaliile poveștii sunt cel puțin interesante.

S-au aflat detaliile nunții care se pregătește în familia Bădălău. Pe 6 mai, Sabina Bădălău, sora cea mică a lui Gabi, face cununia religioasă cu alesul ei, Răzvan Marica. Cei doi s-au căsătorit la starea civilă în 2019. Bianca Drăgușanu va lipsi de la petrecere. Pur și simplu nu doar că nu a fost invitată, dar i s-a și transmis că nu e binevenită. Dezvăluiri acide în acest sens a făcut, pentru sursa citată, fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale cumnate. În timp ce se judeca pentru custodia copiilor cu fostul soț, Claudia Pătrășcanu susține că sora lui Gabi Bădălău i-a fost ca o soră cât timp a locuit în palatul din Bolintin-Vale. De altfel, Sabina și Claudia începuseră și o afacere împreună, care le mergea bine și de care se ocupau cu plăcere.

Claudia Pătrășcanu, cadou emoționant pentru fosta cumnată

Claudia Pătrășcanu ar fi avut șanse să se numere printre invitații Sabinei. Ea a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei cumnate.  Artista însă nu va putea fi prezentă la nunta Sabinei Bădălău, căci are un angajament. Cei doi copiii ai ei, Nicholas și Gabriel, vor participa. Chiar dacă nu poate ajunge la nuntă, artista are un cadou aparte pentru sora lui Gabi Bădălău și soțul ei.

Ea le va dedica mirilor și o melodie romantică, extrem de potrivită pentru o nuntă. „Eu am un eveniment de onorat. Parte din mine va fi acolo, copiii mei. Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla, și am considerat-o că pe o soră, nu că pe o cumnată, în perioada căsniciei mele cu Gabi.

Întotdeauna am avut multe în comun, acum se pare că și luna în care se căsătorește. Eu și fratele ei ne-am căsătorit tot în luna mai. Sunt lângă ea cu sufletul și gândurile bune în cea mai frumoasa zi din viața ei. Acești viitori miri sunt suflete pereche. Le voi dedica piesa «Povestea Noastră» și lor în momentul în care eu o voi cânta pe scenă în acea seară”, a declarat, pentru Click!, Claudia Pătrășcanu.

Bianca nu este invitată la nunta surorii lui Gabi Bădălau

De la petrecere va lipsi însă Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi. Blondina nu a reușit nici până în ziua de azi să îi cucerească pe părinții lui Gabi, dar nici pe membrii restului familiei. Ea are grijă să „conserve” acest statut, de persona non grata în casa seniorilor Bădălău. Recent, blondina a vrut să-i dea emoții mamei iubitului său.

„Dragilor, mamă soacră, am să vă dau o veste. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Și eu am mâncat tapioca, ia uitați ce am aici! Sunt atât de fericită”,  a declarat blondina, pe internet. Apoi a continuat: „Știți cum puteți enerva pe astea care nu vă suportă? Mai faceți una ca voi”, a spus Bianca Drăgușanu într-un clip pe Instagram.

Sursa foto: Instagram