Dezvăluiri exclusive despre Carlas Dreams! Artistul fără chip are capacități incredibile

Dezvăluiri exclusive despre Carlas Dreams! Artistul fără chip are capacități incredibile
Solistul Carlas Dreams este unul dintre cele mai enigmatice personaje pe care l-a avut vreodată showbizul românesc. Puțini sunt cei care îi cunosc identitatea și i-o protejează cu sfințenie. Totodată, un prieten apropiat a povestit ce a făcut moldoveanul după ce a băut o sticlă de

Formația din Moldova, Carlas Dreams, dorește cu ardoare să rămână anonimă la nivel de viață personală. Astfel, despre celebrul solist pictat pe față se cunosc foarte puține. În general, cei din showbiz care i-au devenit apropiați au interzis la a vorbi despre viața sa.

Unul dintre aceștia nu s-a ținut de promisiune și a dat din casă, cum s-ar spune.

Flotări în sticlă – abilitățile lui Carlas „Superman” Dreams

În 2018, la ziua lui Dani Oțil, solistul Carlas Dreams i-a spus prezentatorului de la Neața că nu vrea să vrea să bea în public, la petrecere, ci „să mergem în spate”, a povestit Oțil la podcastul lui Speak. „Și am băut între dubă și lada de gunoi”, a completat el.

„Ziua am ținut-o în club. Bubuială, gagici, eram singur… Mă și gândeam că dacă mă afișez cu ăsta e mai ceva decât cu Alex Velea. Era mister, sar alea pe noi. Și ăsta a zis: „Bei aici, ca bărbații!”. Și am băut între tomberon și duba lor de concert. Am comandat mâncare…

Dar nu ne-am îmbătat, ne-am pilit.

Și atunci a zis: Voi în România faceți flotări în sticlă?

Deci cu ambele mâini pe sticla de wiskey a început să facă flotări. E foarte puternic. Mă sperie omul ala. Ori e omul foarte puternic, ori e băutura!” , a povestit Dani Oțil.

Nu l-a crezut nimeni, însă, la acel moment, că a lipsit de la propria petrecere pentru că a băut cu un băiat mascat lângă gunoi.

„Eu beau super rar, de 2-3 ori pe an. Dar eu când beau, beau până la capăt.”, a mai spus Oțil.

În podcastul lui Speak, prezentatorul de la Neața a mai mărturisit că a apelat deseori la dame de companie și crede că e o experiență pe care ar trebui să o aibă toți bărbații. Această afirmație a sa a fost contestată de publicul larg, dar interviul a fost, per total, foarte amuzant și a ajuns pe primele locuri în Youtube trending.

Gabriela și Dani Oțil au făcut doar cununia civilă. Urmează nunta religioasă, mare ca-n povești.

Lui Speak i-a mai mărturisit și că va face o nuntă mare, cu cununie religioasă, în viitorul apropiat și că printre invitați se numără și fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu. „Are plicul pregătit. E singura mea șansă să încasez niște bani de la PRO TV”, a glumit Oțil.