Dezvăluiri șocante ale lui Adrian Mutu. Cine l-a dopat pe celebrul antrenor

Dezvăluiri șocante ale lui Adrian Mutu. Cine l-a dopat pe celebrul antrenor
În plin scandal cu Simona Halep, apar dezvăluiri fantastice despre cum a fost dopat Adrian Mutu. Există o legătură serioasă cu cineva din familie.

Briliantul a fost găsit pozitiv de două ori la testul antidoping, iar ultima dată se pare că vinovată a fost chiar mama lui.

Dezvăluiri șocante ale lui Adrian Mutu. Cine l-a dopat pe celebrul antrenor

Când a aflat prin ce trece Simona Halep, Adrian Mutu a sărit imediat în ajutorul sportivei. Antrenorul Rapidului a povestit prin ce a trecut și el când a fost depistat pozitiv.

” Eu cred că, ceea ce pot să spun, deocamdată nu știm nimic, mie îmi pare în primul rând rău pentru Simona, prin ceea ce trece. Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei. Sunt alături de ea ca fost sportiv și pentru că e româncă, în primul rând. Dar eu cred că ar trebui să lăsăm organele de abilitate să-și facă datoria. Rămânem alături de Simona, sperăm că vor fi lucrurile mai bune pe viitor ”, a fost comentariu făcut de Adrian Mutu, citat de AS.ro.

”Mă rugase Consuelo, soţia lui, să i le duc pentru o rudă de-a ei”

Mutu a fost suspendat de două ori din cauza substanțelor interzise. Prima dată în 2004, a fost depistat cu cocaină, iar a doua oară, la Fiorentina, în 2010, cu sibutramină, o substanță folosită în cazurile de slăbit. Cum să fi ajuns aceasta în corpul fotbalistului? Se pare că vinovată ar fi fost chiar mama lui Adrian, doamna Rodica care i-ar fi trimis niște medicamente pentru slăbit, dar nimeni nu știa că acestea conțin sibutramină.

Apropiați ai familiei au spus că Mutu a primit medicamentele când a implinit 31 de ani, adică ziua care a avut loc si meciul cu Bari. “Eu l-am nenorocit, pentru că eu am dus în Italia pastilele alea blestemate. Mă rugase Consuelo, soţia lui, să i le duc pentru o rudă de-a ei. Din nefericire, le-a luat şi Adi”, a declarat atunci doamna Mutu pentru Libertatea.