Dezvăluirile incendiare ale Mariei Dragomiroiu. Nu ratați emisiunea lui Fuego

Dezvăluirile incendiare ale Mariei Dragomiroiu. Nu ratați emisiunea lui Fuego
Artiști iubiți, colaborări inedite, personalități cu multe povești de viață. Asta înseamnă frumoasa emisiune a lui Fuego, „Drag de România mea”. În ediția din 9 mai, Maria Dragomiroiu va face dezvăluiri incendiare despre relația cu soțul său.

În emisiunea sa, Fuego reușește să aducă mereu emoție celor care îl iubesc. În ediția din 9 mai, Maria Dragomiroiu va face dezvăluiri incredibile.

Dezvăluirile incendiare ale Mariei Dragomiroiu. Nu ratați emisiunea lui Fuego

Duminica aceasta, 9 mai, de la ora 15.00, pe TVR 2, Fuego aduce în fața dumneavoastră o gală cu adevărat extraordinară. Veți descoperi secrete neștiute ale celor mai iubiți actori și cântăreți, lucruri  inedite, plus muzică de calitate.

La 82 de ani, Sergiu Cioiu, va cânta live

O surpriză inedită va fi un nume de aur al muzicii românești, artistul Sergiu Cioiu. La 82 de ani, acesta va încânta cu un spectacol live. De asemenea, Maria Dragomiroiu va fi prezentă alături de soțul său, Bebe Mihu. Îndrăgita cântăreață va face dezvăluiri incredibile despre frumoasa căsnicie, care ține de mai bine de 35 de ani.

Fuego va susține un duet memorabil alături de Silviu Biriș

Pe de altă parte, talentatul actor Silviu Biriș vă va introduce într-o lume interbelică și va vorbi despre cât de mult îl iubește pe Dumnezeu și cum este ca student la teologie. Totodată, el va susține alături de Fuego un duet ce va rămâne în istorie.

Tot un moment emoționant alături de Paul Surugiu a pregătit și Monica Davidescu.

Actrița Teatrului Național își va reaminti de artiști celebri care i-au fost alături. Dar veți afla și picanterii din căsnicia ei cu Aurelian Temișan.

Nico și prietena ei, Luminița Anghel, vor răspunde provocărilor lui Fuego

Nu în ultimul rând, vor veni în emisiune marile voci ale României, Nico și Luminița Anghel, care vor răspunde provocărilor prezentatorului. Nu ratați emisiunea lui Fuego, unde veți avea parte și de două premiere muzicale, pe versurile marelui poet basarabean Nicolae Dabija.

Românul Sebastian Stan s-a transformat în Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson. Cum a fost posibil. FOTO

Recomandarile noastre