Diana Munteanu, încă traumatizată de divorțul de Claudiu Niculescu. „Niciodată…” – Exclusiv

Diana Munteanu, încă traumatizată de divorțul de Claudiu Niculescu. „Niciodată…” – Exclusiv
Ne face duminicile mai frumoase și nu există mascul care să nu fie fascinat de prezența Dianei Munteanu. Dar prezentatoarei se pare că nu-i arde măritiș.

E singură și o tot aduce în discuție statutul ei, însă Dianei Munteanu se pare că îi place.

Diana Munteanu s-a ars odată și acum e extrem de atentă. De ce fuge de căsătorie frumoasa prezentatoare

Într-o discuție cu fanii săi din online, Diana Munteanu lămurește problema unei posibile căsătorii. Întrebată de internauți de ce nu se gândește la o nouă căsătorie, blonda a fost fermă în răspunsul lor: „Mno… Niciodată. Sunt foarte bine așa”. Ce să se fi întâmplat cu simpatica prezentatoare? Oare nu a găsit nici un bărbat care să-i fure inima?

Sau îi este frică să nu mai treacă printr-o dezamăgire și atunci preferă să stea cât mai departe? Indiferent care ar fi răspunsul, Diana Munteanu rămâne o femeie curtată și sigur va veni în viața ei cineva care să o facă să iubească din nou.

Care au fost iubirile blondei

Cârcotașii au vorbit în dese rânduri despre trecutul Dianei Munteanu, iar Cristi Brancu și Dan Capatos au adus în discuție, la rândul lor, care au fost bărbații cu care vedeta s-ar fi iubit. Sursele spun că prezentatoarea ar fi trăit povești de dragoste atât cu Dinu Pescariu, Cristi Chivu, Iulian Miu, Lucian Becali, Adrian Neaga, dar și cu Ion Ion Tiriac, Adrian Mutu.

Ba chiar s-a vorbit la un moment dat și de celebrul Enrique Igleasias… Adevărul nimeni nu-l știe, dar ceea ce se cunoaște este căsătoria pe care Diana a avut-o cu Claudiu Niculescu, din iubirea lor venind pe lume și un copil. Din păcate însă, cei doi au luat-o de multă vreme pe drumuri separate.

Talentul se transmite

Cel mai important bărbat din viața ei rămâne David, care a moștenit talentul tatălui său, joacă fotbal și nu-i place ca mama să strige de pe stadion. „David, de la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: hai mai bine să-l duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să-și dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare.

Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi. Eu sunt mamă liniștită. Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă strigând pe stadion, la meciurile lui. Acum nu mă pot pronunța, dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă”, a declarat Diana Munteanu cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram