Secretul siluetei lui Jennifer Aniston. Asta mânca zilnic pe platourile de filmare ale serialului Friends

Secretul siluetei lui Jennifer Aniston a ieșit la iveală: aceasta mânca zilnic pe platourile de filmare ale serialului Friends același fel de mâncare. Timp d e10 ani a mâncat, în fiecare zi, aceeași salată. De la tenul ei strălucitor până la celebra coafură „Rachel” care a cunoscut recent o renaștere – Jennifer Aniston este și va rămâne o icoană a frumuseții.
Brad și Jen au fost căsătoriți doar 5 ani (2000-2005), însă relația lor a fost mai lungă, iar dragostea intensă. La Hollywood li se spunea „cuplul de aur”. Prietena cea mai bună a lui Jennifer, Courteney Cox, care i-a fost și parteneră în Friends, avea să dezvăluie mai târziu picătura care a umplut paharul.
În ciuda faptului că Brad Pitt a negat aventura cu Angelina, potrivit lui Courteney, el și-ar fi avertizat soția cu privire la sentimentele intense pentru starul „Lara Croft”.
Courteney Cox a petrecut cu Jen și Brad ultima lor vacanță împreună, în Anguilla. I-a observat și au stat mult de vorbă, inclusiv despre ceea ce intervenise între soți care, nu cu mult timp în urmă, se iubeau nebunește.
„Nu cred că el a început o relație fizică, dar cred că era atras de ea. De Angelina. Exista însă o chimie și a fost sincer cu Jen despre asta. De cele mai multe ori, când oamenii se simt atrași de alte persoane, ei nu spun. Măcar el a fost sincer. A fost o atracție cu care el a luptat o perioadă de timp”.
Este vorba de o salată proteică, cu ierburi proaspete. Este simplu de preparat. Într-un bol adăugați quinoa preparată (fiartă), O conservă de năut, castraveți tocați cubulețe, puțină ceapă roșie tocată mărunt, mentă, pătrunjel tocat, aproximativ o ceașcă de brânză feta mărunțită și fistic. Stoarceți deasupra zeama de la o lămâie și completați cu ulei de măsline extravirgin, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
View this post on Instagram
În final amestecați toate ingredientele și serviți. Partea bună despre această salată este că se păstrează foarte bine la frigider, așa că puteți o preparați într-o cantitate mai mare. Este ideală pentru o masă leneșă de duminică dar și ca o garnitură alături de pește sau friptură.
Sursa foto: Instagram
Face parte din echipa Rețete și Vedete din anul 2022, aducând cu sine o vastă experiență jurnalistică acumulată de-a lungul unei cariere de peste 15 ani în domeniul mass-media. De-a lungul timpului, Igor a activat în redacțiile unor publicații importante. În cadrul redacției Rețete și Vedete, contribuie activ la dezvoltarea conținutului editorial, realizând articole despre și cu personalități din showbiz, reportaje speciale, dar și articole cu impact în rândul cititorilor. Unul din hobby-urile lui Igor este gătitul.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook