Dilema internetului. Sunt transparenți colanții Loredanei sau nu? Se vede tot sau e doar o iluzie? VIDEO de senzație

Dilema internetului. Sunt transparenți colanții Loredanei sau nu? Se vede tot sau e doar o iluzie? VIDEO de senzație
Ultima găselniță de a atrage atenția a Lordanei a inflamat internetul. Fanii ei au analizat ultimele imagini apărute cu diva și pur și simplu nu-și dau seama dacă mintea le joacă feste. Toți se întreabă acum dacă artista poartă la sala de sport colanți transparenți sau unii cu un imprimeu... interesant.

Face ce face și ajunge să fie comentată de toată lumea. Trecută de prima tinerețe, Loredana Groza arată la fel de bine atunci când urca pentru prima oară pe scenă, în urmă cu vreo 35 de ani. Arată chiar mai bine ca atunci, ar spune unii.

Și cum Lori se simte măgulită de toată atenția pe care o primește, când a izbucnit pandemia, diva a decis să se reinventeze. A renunțat la hainele de scenă „modeste”, elegante, și a trecut pe o variantă de stil foarte îndrăzneață.

Astăzi, Loredana adoptă un stil provocator, asemănător Madonnei din punct de vedere vestimentar. Și cu exercițiile la sală, diva e pe aceeași linie cu Madonna. Despre această ultimă asemănare vă pot spune că, în anul 2009, când Madonna a venit la București, a cerut să aibă la dispoziție o sală de gimnastică în hotel. Paparazzi au surprins niște imagini cu celebra vedetă din timpul antrenamentelor. Era uimitor ce putea face Madonna la peste 50 de ani! Așa cum uimitoare este și Lori a noastră.

Însă din punct de vedere al intervențiilor chirurgicale și non-chirurgicale la cabinetul medicului estetician, Loredana se apropie mai mult de stilul Biancăi Drăgușanu. Are sâni uriași, buze mari, peruci, gene false și extensii.

Nu trece zi în care artista care a semnat hit-uri precum „Bună seara, iubite” sau „Apa” să nu șocheze cu câte un gest, o declarație sau o fotografie.

După ce a făcut declarații despre cum se iubește în dormitor, a pozat în ipostaze provocatoare, îmbrăcată sumar. Iar după ce a arătat publicului că a învățat să danseze la bară, Lori a atras atenția cu o pereche de colanți.

Diva a mers la sala de sport echipată sumar și s-a filmat în timp ce făcea exerciții pentru picioare și fese.

Colanții pe care aceasta i-a purtat la ședința de exerciții fizice au creat dispute pe internet. Unii spun că pantalonii sunt transparenți și că se vede tot. Alții spun că e doar o iluzie optică datorat imprimeului.

IMAGINILE CARE AU STÂRNIT CONTROVERSE

 

Loredana a învățat să danseze la bară, la 51 de ani