Din casa asta o rămas doar o fotografie veche. A găsit-o cineva la 210 km distanță

Din casa asta o rămas doar o fotografie veche. A găsit-o cineva la 210 km distanță
Tornadele din Statele Unite au lăsat în urma lor un dezastru. Totuși, s-a întâmplat și o minune. Dintr-o casă pusă la pământ a scăpat o fotografie veche care a ”călătorit” 210 km. A găsit-o o doamnă.

Cel puțin 100 de oameni este posibil să fi murit în Statele Unite. Zeci de tornade au lovit mai multe state din centrul țării, aproape simultan. Cele mai mari pagube și cele mai multe victime au fost înregistrate în Mayfield, un oraș din statul Kentucky. Președintele Joe Biden a spus că a fost vorba despre unul dintre cele mai violente astfel de fenomene din istoria Statelor Unite. Meteorologii caută explicații, deoarece asemenea vârtejuri sunt rare în lunile friguroase.

O fotografie veche a fost vedetă pe rețelele de socializare. Povestea ei a impresionat pe internauți.

Din casa asta o rămas doar o fotografie veche. A găsit-o cineva la 210 km distanță

O fotografie veche a fost vedetă pe rețelele de socializare. Povestea ei a impresionat pe internauți.

Când Katie Posten a ieșit sâmbătă dimineața spre mașina ei parcată în alee, a văzut ceva ce părea a fi un bilet sau o chitanță lipit de parbriz. L-a apucat și a văzut că era o fotografie alb-negru cu o femeie într-o rochie de soare cu dungi și batic care ținea un băiețel în poală.

Pe spate, scria „Gertie Swatzell & J.D. Swatzell 1942”. Câteva ore mai târziu, Katie Posten avea să descopere că fotografia făcuse o călătorie destul de mare, aproape 210 km.

Americanca urmărea tornadele care au lovit mijlocul Statelor Unite vineri seara, ucigând zeci de oameni. S-au apropiat de locul în care locuiește ea în New Albany, Indiana, peste râul Ohio, din Louisville, Kentucky. S-a gândit că trebuie să fie resturi de la casa avariată a cuiva.

„Văzând data, mi-am dat seama că era probabil de la o casă lovită de o tornadă”, a spus femeia. „Nu este o chitanță. Este o fotografie bine păstrată.” Așa că a postat fotografia pe Facebook și Twitter și a cerut ajutor pentru a-i găsi proprietarii. Ea a spus că speră că cineva de pe rețelele sociale va avea o conexiune cu fotografia sau o va împărtăși cu cineva care a avut o conexiune.

Proprietara fotografiei a fost găsită

Postarile femeii au devenit virale și vestea găsirii pozei a ajuns și la familia Swatzell.

„Wow! Când te gândeşti că a călătorit atât de departe. Este vorba despre bunicii tatălui meu”, a scris Cole Swatzell pe Facebook, conform AFP.

Între Dawson Springs și New Albany este o distanță de aproximativ 210 kilometri. Katie Posten a anunţat pe contul său de Facebook că va trimite fotografia către membrii familiei Swatzell. Sursa: evz.ro